ÇUKUROVA STANDINA YOĞUN İLGİ

TEKNOLOJİ 10.01.2016 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2072+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA STANDINA YOĞUN İLGİ

TÜYAP'ın düzenlediği 9. Çukurova Kitap Fuarı yüzlerce yazar ve yayınevinin katılımıyla açıldı. Çukurova Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görürken Başkan Soner Çetin Adanalı yazarlarla bir araya geldi.   9. ÇUKUROVA KİTAP FUARI AÇILDI   Türkiye'nin en büyük kültür etkinlikleri arasında yer alan Çukurova Kitap Fuarı büyük bir törenle kapılarını açtı. Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve diğer yetkililerle birlikte açılışı yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bir süre fuardaki stantları gezdi. Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş'a eşlik eden Çetin, Çukurova Belediyesi Standındaki yazarlarla sohbet etti.     ‘’OKUMAK GÜZELDİR, KİTAP EMEKTİR’’   Fuarın ilk günü ve ilk saatleri olmasına rağmen binlerce kişinin adeta akın ettiğine dikkat çeken Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalı yazarlar Serpil Ciritçi, Elvan Ebinç, Saba Kırer ve genç yazar İlter Ok'a kitap yazdıkları için teşekkür etti. Çetin, "Kitap ciddi bir emektir. Okumak sadece yeni hayatları öğretmez ve bilgi vermekle kalmaz;  güzeldir, heyecan verir, hayatı sorgulatır" dedi.     KİTAP BAĞIŞLA, BAŞKALARI DA OKUSUN     Çukurova Belediyesi Standına gelenler, çocukları için Öğrenci Aktivasyon Kartı alarak internet ortamında ders çalışma ve kaynaklara ulaşma olanağı buluyor. Stantta ilgi çeken bir başka köşe ise Kitap Bağış Kutusu. Stantta bağışlanan kitaplar okuyabilsinler diye köy çocuklarına gönderilecek.  

TÜYAP'ın düzenlediği 9. Çukurova Kitap Fuarı yüzlerce yazar ve yayınevinin katılımıyla açıldı. Çukurova Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görürken Başkan Soner Çetin Adanalı yazarlarla bir araya geldi.

 

9. ÇUKUROVA KİTAP FUARI AÇILDI

 

Türkiye'nin en büyük kültür etkinlikleri arasında yer alan Çukurova Kitap Fuarı büyük bir törenle kapılarını açtı. Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve diğer yetkililerle birlikte açılışı yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bir süre fuardaki stantları gezdi. Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş'a eşlik eden Çetin, Çukurova Belediyesi Standındaki yazarlarla sohbet etti.

 

 

‘’OKUMAK GÜZELDİR, KİTAP EMEKTİR’’

 

Fuarın ilk günü ve ilk saatleri olmasına rağmen binlerce kişinin adeta akın ettiğine dikkat çeken Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalı yazarlar Serpil Ciritçi, Elvan Ebinç, Saba Kırer ve genç yazar İlter Ok'a kitap yazdıkları için teşekkür etti. Çetin, "Kitap ciddi bir emektir. Okumak sadece yeni hayatları öğretmez ve bilgi vermekle kalmaz;  güzeldir, heyecan verir, hayatı sorgulatır" dedi.

 

 

KİTAP BAĞIŞLA, BAŞKALARI DA OKUSUN

 

 

Çukurova Belediyesi Standına gelenler, çocukları için Öğrenci Aktivasyon Kartı alarak internet ortamında ders çalışma ve kaynaklara ulaşma olanağı buluyor. Stantta ilgi çeken bir başka köşe ise Kitap Bağış Kutusu. Stantta bağışlanan kitaplar okuyabilsinler diye köy çocuklarına gönderilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.