ÇÜMERLAB Cihazları Tanıtıldı

GÜNDEM 15.02.2019 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1353+ kez okundu.
 

ÇÜMERLAB Cihazları Tanıtıldı

  Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı (ÇÜMERLAB) bünyesindeki cihazlar yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katıldığı toplantıda tanıtıldı.   ÇÜMERLAB’da bulunan seminer salonunda gerçekleşen toplantıda, merkez laboratuvarındaki uzmanlar tarafından katılımcılara cihazların teknik özellikleri ve yapılan analizler hakkında detaylı bilgiler verildi. Bölgede bulunan diğer üniversitelerden katılımcıların bulunduğu ve yoğun katılımın olduğu cihaz tanıtımı sonrasında katılımcılara laboratuvarlar gezdirildi. Bu esnada bazı cihazlar üzerinde de tanıtım amaçlı analizler yapıldı.   Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı - ÇÜMERLAB Müdürü Prof. Dr. Gülfeza Kardaş, müdür yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Ekicibil ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aydın bu tür tanıtım toplantılarının periyodik olarak devam edeceğini belirttiler. Prof. Dr. Gülfeza Kardaş bu toplantıların sadece yüksek lisans ve doktora öğrencilerine değil bölgemizde bulunan sanayi kuruluşlarının AR-GE temsilcilerine yönelikte yapılacağını ifade etti.  

 

Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı (ÇÜMERLAB) bünyesindeki cihazlar yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katıldığı toplantıda tanıtıldı.

 

ÇÜMERLAB’da bulunan seminer salonunda gerçekleşen toplantıda, merkez laboratuvarındaki uzmanlar tarafından katılımcılara cihazların teknik özellikleri ve yapılan analizler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Bölgede bulunan diğer üniversitelerden katılımcıların bulunduğu ve yoğun katılımın olduğu cihaz tanıtımı sonrasında katılımcılara laboratuvarlar gezdirildi. Bu esnada bazı cihazlar üzerinde de tanıtım amaçlı analizler yapıldı.

 

Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı - ÇÜMERLAB Müdürü Prof. Dr. Gülfeza Kardaş, müdür yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Ekicibil ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aydın bu tür tanıtım toplantılarının periyodik olarak devam edeceğini belirttiler.

Prof. Dr. Gülfeza Kardaş bu toplantıların sadece yüksek lisans ve doktora öğrencilerine değil bölgemizde bulunan sanayi kuruluşlarının AR-GE temsilcilerine yönelikte yapılacağını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.