Cumhur İtfifakı’na iki seçim irtibat bürosu daha

GÜNDEM 17.03.2019 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2688+ kez okundu.
 

Cumhur İtfifakı’na iki seçim irtibat bürosu daha

  Cumhur İttifakı, Adana’da seçim irtibat bürosu açılışlarına devam ediyor   Coşkusuyla tüm Adana’yı saran, kenti birleştirip bütünleştiren Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Büroları Seyhan Obalar Caddesi ve Sarıçam Geniş Yol’da da faaliyete geçti “BEKAMIZ SİYASİ KAYGILARIN ÜZERİNDEDİR” Gönülleri ve hedefleri birleşenleri sandıkta buluşturmaya hazırlanan Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Büroları merkez Seyhan ilçesi Obalar Caddesi ve merkez Sarıçam İlçesi Geniş Yol’da açıldı. Seçim irtibat borusu açılışları vatandaşları  yoğun ilgisiyle mitinge dönüşürken açılışlarda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı  Hüseyin Sözlü, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nin yalnızca bir yerel seçim olmadığını ifade ederken “Bu bir yerel seçim bekayla ne ilgisi var diyenler Adana’ya gelip neden ‘Siz Adana’yı alın da ben de Cumhurbaşkanı olayım’ diyor. Madem bu memlekette beka sorunu yok neden hala taze taze gazilerimiz var, neden şehitler veriyoruz hala” diyerek Türk Milleti’nin bekasının siyasi olan her kaygının üzerinde olduğunu ifade etti. “HAYATA GEÇİRDİKLERİMİZİ HAYAL DAHİ EDEMEZLER” Adana’da hayata geçirdiği projeleri karşı ittifakın adayının hayal dahi edemeyeceğini, Adana için hiç bir projeleri olmadığını belirterek “Hayali söylemlerle karşımıza aday oldular. HDP ile ittifaklarını gizleyerek nasıl halkı aldatıyorlarsa Adana’da işler iyi olacak, turizm yükselecek diyerek de halkımızı aldatmaya çalışıyorlar. Adana’da yaptıklarımızla varız, yapacaklarımızı da anlatmaya devam ediyoruz. İnanıyoruz ki aşağı Seyhan ve Yüreğir’i yenilemeden Adana’yı yenilemiş sayılmayız” diyerek Adana’nın ikinci beş yıllık süreçte Seyhan’ın güneyi ve Yüreğir başta olmak üzere dönüşüm odaklı yenilemeye açık bir kent haline geleceğini ifade etti. Konuşmaların ardından Seçim İrtibat Bürolarının kurdeleleri kesilerek açılışlar gerçekleştirildi.

 

Cumhur İttifakı, Adana’da seçim irtibat bürosu açılışlarına devam ediyor

 

Coşkusuyla tüm Adana’yı saran, kenti birleştirip bütünleştiren Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Büroları Seyhan Obalar Caddesi ve Sarıçam Geniş Yol’da da faaliyete geçti

“BEKAMIZ SİYASİ KAYGILARIN ÜZERİNDEDİR”

Gönülleri ve hedefleri birleşenleri sandıkta buluşturmaya hazırlanan Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Büroları merkez Seyhan ilçesi Obalar Caddesi ve merkez Sarıçam İlçesi Geniş Yol’da açıldı. Seçim irtibat borusu açılışları vatandaşları  yoğun ilgisiyle mitinge dönüşürken açılışlarda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı  Hüseyin Sözlü, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nin yalnızca bir yerel seçim olmadığını ifade ederken “Bu bir yerel seçim bekayla ne ilgisi var diyenler Adana’ya gelip neden ‘Siz Adana’yı alın da ben de Cumhurbaşkanı olayım’ diyor. Madem bu memlekette beka sorunu yok neden hala taze taze gazilerimiz var, neden şehitler veriyoruz hala” diyerek Türk Milleti’nin bekasının siyasi olan her kaygının üzerinde olduğunu ifade etti.

“HAYATA GEÇİRDİKLERİMİZİ HAYAL DAHİ EDEMEZLER”

Adana’da hayata geçirdiği projeleri karşı ittifakın adayının hayal dahi edemeyeceğini, Adana için hiç bir projeleri olmadığını belirterek “Hayali söylemlerle karşımıza aday oldular. HDP ile ittifaklarını gizleyerek nasıl halkı aldatıyorlarsa Adana’da işler iyi olacak, turizm yükselecek diyerek de halkımızı aldatmaya çalışıyorlar. Adana’da yaptıklarımızla varız, yapacaklarımızı da anlatmaya devam ediyoruz. İnanıyoruz ki aşağı Seyhan ve Yüreğir’i yenilemeden Adana’yı yenilemiş sayılmayız” diyerek Adana’nın ikinci beş yıllık süreçte Seyhan’ın güneyi ve Yüreğir başta olmak üzere dönüşüm odaklı yenilemeye açık bir kent haline geleceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Seçim İrtibat Bürolarının kurdeleleri kesilerek açılışlar gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.