CUMHUR İTTİFAKI ADAYI FATİH KOCAİSPİR, AK PARTİLİ ÇELİKCAN’DAN BAŞKANLIĞI DEVRALDI

GÜNDEM 09.04.2019 - 18:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1204+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI FATİH KOCAİSPİR, AK PARTİLİ ÇELİKCAN’DAN BAŞKANLIĞI DEVRALDI

  Adana’nın merkez Yüreğir ilçe belediye başkanlığını kazanan Cumhur ittifakı adayı AK Partili Fatih Mehmet Kocaispir, görevi AK Partili Başkan Mahmut Çelikcan’dan devraldı.  Kocaispir, “Bu belediyeden gurur, kibir, insanların işini savsaklama asla girmeyecek. Bu belediyede, sevgi kardeşlik, tevazu olacak” dedi. MAKAM GEÇER İTİBAR KALIR Devir teslim töreni için partililer Yüreğir Belediyesi’ne akın etti. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kocaispir’in AK Parti’nin Gençlik Kolları’ndan bu yana çalışkanlığını bildiğini ve görevi kendisine devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çelikcan, “Makam ve para gelir geçer geriye bir şey kalır; onur ve itibar. 10 yıllık sürede yaptıklarımız ortada bundan sonra görevi devralan kardeşimiz bayrağı daha ileriye taşıyacaktır, buna inancım tam ” dedi. ALLAH BİZİ MAHCUP ETMESİN Kocaispir ise bugüne kadar Yüreğir’de yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür ederek, kendisinin ağır bir sorumluluğun altına girdiğini söyledi. “Allah bizi mahcup etmesin” diyen Kocaispir, Çelikcan’a çiçek hediye etti.  Çelikcan ise belediye başkanlık mührünü Kocaispir’e takdim etti. Bu arada, Başkan Çelikcan, Yüreğir Belediyesi çalışanlarına da bir veda konuşması yaptı. Çalışanlar da Çelikcan’a çiçek hediye edip teşekkür etti.

 

Adana’nın merkez Yüreğir ilçe belediye başkanlığını kazanan Cumhur ittifakı adayı AK Partili Fatih Mehmet Kocaispir, görevi AK Partili Başkan Mahmut Çelikcan’dan devraldı.  Kocaispir, “Bu belediyeden gurur, kibir, insanların işini savsaklama asla girmeyecek. Bu belediyede, sevgi kardeşlik, tevazu olacak” dedi.

MAKAM GEÇER İTİBAR KALIR

Devir teslim töreni için partililer Yüreğir Belediyesi’ne akın etti. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kocaispir’in AK Parti’nin Gençlik Kolları’ndan bu yana çalışkanlığını bildiğini ve görevi kendisine devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çelikcan, “Makam ve para gelir geçer geriye bir şey kalır; onur ve itibar. 10 yıllık sürede yaptıklarımız ortada bundan sonra görevi devralan kardeşimiz bayrağı daha ileriye taşıyacaktır, buna inancım tam ” dedi.

ALLAH BİZİ MAHCUP ETMESİN

Kocaispir ise bugüne kadar Yüreğir’de yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür ederek, kendisinin ağır bir sorumluluğun altına girdiğini söyledi. “Allah bizi mahcup etmesin” diyen Kocaispir, Çelikcan’a çiçek hediye etti.  Çelikcan ise belediye başkanlık mührünü Kocaispir’e takdim etti. Bu arada, Başkan Çelikcan, Yüreğir Belediyesi çalışanlarına da bir veda konuşması yaptı. Çalışanlar da Çelikcan’a çiçek hediye edip teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.