CUMHUR İTTİFAKINA “EKİP” MORALİ

GÜNDEM 28.03.2019 - 16:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1215+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKINA “EKİP” MORALİ

  Yerel seçimlere iki günlük süre kala gerek Cumhur gerekse Millet ittifakı adaylarının saha çalışmaları sürüyor. Cumhur ittifakı adaylarının açıklandığı günden bu yana alanda koşturan bir ekip dikkat çekiyor. Rıdvan Akyüz, Hüseyin Talay, Yunus Altunkaynak, Murat Ay ve Nezir Ertuğrul’dan oluşan ve Cumhur ittifakını destekleyen ekip, ASKİ Genel Müdürvekili Yüksel Durna’nın yanı sıra  belediye başkan adayları ile meclis üyeleri için bugüne kadar 200’e yakın toplantı gerçekleşip binlerce kişiye ulaştıklarını söyledi. ASKİ GENEL MÜDÜRVEKİLİ KATILIYOR Cumhur ittifakının Adana Büyükşehir ile Çukurova, Sarıçam, Yüreğir, Seyhan’ın yanı sıra Karataş, Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu, Pozantı, Karaisalı, Karataş, Yumurtalık, Ceyhan,  ilçelerinde kazanması için iki aydan bu yana canla başla çalıştıklarını anlatan Rıdvan Akyüz, ASKİ Genel Müdürvekili Yüksel Durna’ya çeşitli yerlerde onlarca program düzenlediklerini söyledi. Akyüz, “31 Mart Pazar günü kazanan Cumhur ittifakı olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. ASKİ Genel Müdürvekili Sayın Yüksel Durna, bizleri kırmayıp Cumhur ittifakı için gerçekleştirdiğimiz her toplantıya katılarak bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatıyor. Vatandaşların sorularını cevaplıyor” diye konuştu. 

 

Yerel seçimlere iki günlük süre kala gerek Cumhur gerekse Millet ittifakı adaylarının saha çalışmaları sürüyor. Cumhur ittifakı adaylarının açıklandığı günden bu yana alanda koşturan bir ekip dikkat çekiyor. Rıdvan Akyüz, Hüseyin Talay, Yunus Altunkaynak, Murat Ay ve Nezir Ertuğrul’dan oluşan ve Cumhur ittifakını destekleyen ekip, ASKİ Genel Müdürvekili Yüksel Durna’nın yanı sıra  belediye başkan adayları ile meclis üyeleri için bugüne kadar 200’e yakın toplantı gerçekleşip binlerce kişiye ulaştıklarını söyledi.

ASKİ GENEL MÜDÜRVEKİLİ KATILIYOR

Cumhur ittifakının Adana Büyükşehir ile Çukurova, Sarıçam, Yüreğir, Seyhan’ın yanı sıra Karataş, Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu, Pozantı, Karaisalı, Karataş, Yumurtalık, Ceyhan,  ilçelerinde kazanması için iki aydan bu yana canla başla çalıştıklarını anlatan Rıdvan Akyüz, ASKİ Genel Müdürvekili Yüksel Durna’ya çeşitli yerlerde onlarca program düzenlediklerini söyledi. Akyüz, “31 Mart Pazar günü kazanan Cumhur ittifakı olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. ASKİ Genel Müdürvekili Sayın Yüksel Durna, bizleri kırmayıp Cumhur ittifakı için gerçekleştirdiğimiz her toplantıya katılarak bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatıyor. Vatandaşların sorularını cevaplıyor” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.