Cumhur ittifakı kahvaltıda imam hatiplilerle buluştu

GÜNDEM 10.02.2019 - 18:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1330+ kez okundu.
 

Cumhur ittifakı kahvaltıda imam hatiplilerle buluştu

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, imam hatip mezunları ile ATOSEV sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda buluştu AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adaylarının da hazır bulunduğu buluşmada konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın milli beka için oluşturulmuş şeffaf bir ittifak olduğuna dikkat çekerken karşı ittifakın HDP ile birlikteliğini gizlediğini vurguladı   CUMHUR İTTİFAKININ ÖNEMİNİ ANLATTILAR Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, imam hatip mezunu hemşerileri ile ATOSEV sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nı buluşturan kahvaltıda AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Cumhur İttifakı Seyhan Adayı Fikret Yeni, Çukurova Adayı Yusuf Baş, Yüreğir Adayı Fatih Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ da hazır bulundu.   “BİZİM İTTİFAKIMIZ ŞEFFAF ONLARINKİ ÖRTÜLÜ” Cumhur İttifakı Adaylarının ittifakın önemini anlatan konuşmalarının ardından konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın tüm ilçelerde ve Büyükşehir Belediyesinde galip geleceğine olan inancını dile getirirken Cumhur İttifakı’nın şeffaf olduğunu belirtti. Karşı ittifakta HDP’ nin perde arkasında yer alarak gizlendiğini ifade eden Başkan Sözlü, Türkiye’de beka sorunu yok, zeka sorunu var diyenlere “Madem bu ülkede beka sorunu yok öyleyse hala neden şehitler veriyoruz?” diyerek seslendi.   Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül tarafından ikinci beş yıllık hizmet döneminde Başkan Sözlü’nün hayata geçireceği projeler anlatıldı.  

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, imam hatip mezunları ile ATOSEV sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda buluştu

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adaylarının da hazır bulunduğu buluşmada konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın milli beka için oluşturulmuş şeffaf bir ittifak olduğuna dikkat çekerken karşı ittifakın HDP ile birlikteliğini gizlediğini vurguladı

 

CUMHUR İTTİFAKININ ÖNEMİNİ ANLATTILAR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, imam hatip mezunu hemşerileri ile ATOSEV sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nı buluşturan kahvaltıda AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Cumhur İttifakı Seyhan Adayı Fikret Yeni, Çukurova Adayı Yusuf Baş, Yüreğir Adayı Fatih Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ da hazır bulundu.

 

“BİZİM İTTİFAKIMIZ ŞEFFAF ONLARINKİ ÖRTÜLÜ”

Cumhur İttifakı Adaylarının ittifakın önemini anlatan konuşmalarının ardından konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’nın tüm ilçelerde ve Büyükşehir Belediyesinde galip geleceğine olan inancını dile getirirken Cumhur İttifakı’nın şeffaf olduğunu belirtti. Karşı ittifakta HDP’ nin perde arkasında yer alarak gizlendiğini ifade eden Başkan Sözlü, Türkiye’de beka sorunu yok, zeka sorunu var diyenlere “Madem bu ülkede beka sorunu yok öyleyse hala neden şehitler veriyoruz?” diyerek seslendi.

 

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül tarafından ikinci beş yıllık hizmet döneminde Başkan Sözlü’nün hayata geçireceği projeler anlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.