Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Keleş’ten, Kızılay’a ziyaret

SİYASET 13.11.2018 - 15:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2224+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Keleş’ten, Kızılay’a ziyaret

 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Türk Kızılay Adana Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Keleş'e, Türk Kızılayı'nın Adana'da gerçekleştirdiği sosyal yardımlar, kan ve kök hücre çalışmaları, afet müdahale ve hazırlık çalışmaları, mültecilere yönelik verilen hizmetler ve ilkyardım eğitimleri ile ilgili çalışmalar ve Kızılay'ın gelecek vizyonu için planlanan projeler konusunda bilgi verdi. Keleş ise, iyilik çınarı Kızılayın 150. yılını kutladığını belirterek, “Kızılay'ın yurt içi ve yurt dışındaki çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. 150 yaşındaki iyilik çınarı Türk Kızılayı, milletimizin ve Kızılay gönüllülerinin destekleriyle güçlenerek hizmetlerine devam ediyor. Tüm Kızılaycıları, özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Saygılı, Keleş'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve hediye takdim etti.

 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Türk Kızılay Adana Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Keleş'e, Türk Kızılayı'nın Adana'da gerçekleştirdiği sosyal yardımlar, kan ve kök hücre çalışmaları, afet müdahale ve hazırlık çalışmaları, mültecilere yönelik verilen hizmetler ve ilkyardım eğitimleri ile ilgili çalışmalar ve Kızılay'ın gelecek vizyonu için planlanan projeler konusunda bilgi verdi.

Keleş ise, iyilik çınarı Kızılayın 150. yılını kutladığını belirterek, “Kızılay'ın yurt içi ve yurt dışındaki çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. 150 yaşındaki iyilik çınarı Türk Kızılayı, milletimizin ve Kızılay gönüllülerinin destekleriyle güçlenerek hizmetlerine devam ediyor. Tüm Kızılaycıları, özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Saygılı, Keleş'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.