Cumhure Mülazımoğlu unutulmadı.

SİYASET 09.05.2018 - 10:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2737+ kez okundu.
 

Cumhure Mülazımoğlu unutulmadı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Adana Şube Başkanı Cumhure Mülazımoğlu anıldı.
ANILARINI ANLATTILAR Ceyhan’ın tanınmış ve köklü ailelerinden Mülazımoğlu ailesinin mensubu olan Cumhure Mülazımoğlu için ÇYDD Adana Şubesi’nde anma etkinliği gerçekleştirildi. Anma etkinliğinde yakınları ve sevenleri onunla ilgili anılarını anlattı. Mülazımoğlu’nun yaşamı boyunca her zaman ezilenlerin yanında olan, hiç bir zaman karamsar olmayan bir olduğu anlatıldı.  “AYDIN BİR CUMHURİYET KADINI” ÇYDD Adana Şube Başkanı Aydan Eriş ise şunları söyledi: “Derneğimizin Adana şubesine, yıllarca emeği geçmiş, uzun zaman derneğin başkanlığını yapmış, aydın bir cumhuriyet kadını olan Cumhure Mülazımoğlu'nun aramızdan ayrılışının birinci yılında onu saygı ve sevgiyle anıyoruz. Onu unutmadık, unutmayacağız. Cumhure Mülazımoğlu, bu dernekten burs alan çocuklara ve yıllarca ögretmenlik yaptığı okullarda birçok çocuğun yaşamına güzel dokunuşlar yapmıştır. Bunu kendine görev bilmiş, son nefesine kadar çabalamaktan, çalışmaktan yorulmamıştır. Işıklar içinde uyusun.” Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ilçe ve Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğinden Adana milletvekili aday adaylığından dolayı istifa eden Diş Hekimi Zafer Mülazımoğlu ile Avukat Mahmure Mülazımoğlu’nun da ablası olan Cumhure Mülazımoğlu, geçen yıl kalp krizi sebebiyle yaşama veda etmişti.
Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Adana Şube Başkanı Cumhure Mülazımoğlu anıldı.

ANILARINI ANLATTILAR
Ceyhan’ın tanınmış ve köklü ailelerinden Mülazımoğlu ailesinin mensubu olan Cumhure Mülazımoğlu için ÇYDD Adana Şubesi’nde anma etkinliği gerçekleştirildi. Anma etkinliğinde yakınları ve sevenleri onunla ilgili anılarını anlattı. Mülazımoğlu’nun yaşamı boyunca her zaman ezilenlerin yanında olan, hiç bir zaman karamsar olmayan bir olduğu anlatıldı. 
“AYDIN BİR CUMHURİYET KADINI”
ÇYDD Adana Şube Başkanı Aydan Eriş ise şunları söyledi: “Derneğimizin Adana şubesine, yıllarca emeği geçmiş, uzun zaman derneğin başkanlığını yapmış, aydın bir cumhuriyet kadını olan Cumhure Mülazımoğlu'nun aramızdan ayrılışının birinci yılında onu saygı ve sevgiyle anıyoruz. Onu unutmadık, unutmayacağız. Cumhure Mülazımoğlu, bu dernekten burs alan çocuklara ve yıllarca ögretmenlik yaptığı okullarda birçok çocuğun yaşamına güzel dokunuşlar yapmıştır. Bunu kendine görev bilmiş, son nefesine kadar çabalamaktan, çalışmaktan yorulmamıştır. Işıklar içinde uyusun.”
Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ilçe ve Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğinden Adana milletvekili aday adaylığından dolayı istifa eden Diş Hekimi Zafer Mülazımoğlu ile Avukat Mahmure Mülazımoğlu’nun da ablası olan Cumhure Mülazımoğlu, geçen yıl kalp krizi sebebiyle yaşama veda etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.