CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK HÜKÜMETİ UYARIYORUZ… MCKINSEY E-FETÖ’ YE DÖNÜŞMESİN!

SİYASET 05.10.2018 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2075+ kez okundu.
 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK HÜKÜMETİ UYARIYORUZ… MCKINSEY E-FETÖ’ YE DÖNÜŞMESİN!

McKinsey; ABD Danışmanlık şirketi 20 Eylül’de açıklanan Yeni Ekonomi Politikalarının uygulamalarında Liderlik yapacağı söylenen                                         “KAMU MALİYESİ DEĞİŞİM ve DÖNÜŞÜM OFİSİ “ni denetleyecek. Bu ofiste 16 Bakanlığın temsilcileri bulunacak.                            Devletin içinde zaten 16 Bakanlık var, dolayısıyla bu danışmalık şirketi Türkiye Cumhuriyeti Devletini denetleyecek. ABD’li şirkete diyoruz ki; “Biz Devleti yönetemiyor ve denetleyemiyoruz, gel bunu sen yap” Üstelikte 3 aylık periyotlarla bu denetleme yapılacak ve Ekonomiye ABD şirketinin vereceği raporlar doğrultusunda yön verilecek. ABD şirketinden danışmanlık hizmeti almakla; Hükümet saman, buğday, et ithalatından sonra AKIL DA İTHAL ETMEYE başladı. Bu uygulamayla bir nevi ekonomimizin kozmik odasını ABD şirketine açıyoruz. Tıpkı Genelkurmay’daki kozmik odanın açılıp, Devletin en gizli sırlarının FETO’cü yargıçlar eliyle ABD’nin eline geçtiği gibi. Bu şirketin ABD’den bağımsız olabileceğini düşünmek mümkün mü? Üstelik geçmişinde ekonomik şaibeleri de olan bir şirket Tüm ulusal ekonomik sırlarımızı kendi elimizle McKinsey şirketine teslim ediyoruz. Dünya’da böyle bir danışmanlık örneği var mıdır ? Buradan sizlerin aracılığıyla uyarımızı yapıyoruz. Bu danışmanlık bir E-Fetö’ye dönüşmesin yani Ekonomik Fetö haline gelmesin.                                                15 Temmuz’un ekonomik ayağını yaşamayalım istiyoruz. Hem yerli ve milli olduğunuzu iddia edeceksiniz hem de ekonomik krize sebep olarak gösterdiğiniz ülkenin (ABD) şirketinden danışmanlık alacaksınız. Bu çelişkiden hükümetin biran önce kurtulmasını bekliyoruz. ABD şirketinin vereceği danışmanlık hizmetine ülke olarak ihtiyacımız olmadığını düşünüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Ekonomik hesapları ve istatistikleri değerlendirecek birikimi ve kurumları vardır. Bu kurumların başında da TBMM adına denetim yapacak Sayıştay gelmektedir.  Kökleri 1862 yılına kadar dayanan Sayıştay bu denetim işlemini layıkıyla yerine getirebilecek birikime sahiptir. Siz Sayıştay’ı göz ardı edeceksiniz, Sayıştay’dan bazı bilgileri gizleyeceksiniz, Sayıştay raporlarını saklayacaksınız sonra da ABD’li şirket vasıtasıyla tüm kapıları yabancılara açacaksınız ve ülkenin ekonomik sırlarını yabancılarla paylaşacaksınız. Sonra da diyeceksiniz ki YERLİ ve MİLLİYİZ. Yabancı bir ülkenin şirketinin Türkiye’nin ekonomik hesaplarını denetlemesini doğru bulmuyoruz. Ekonomi denetiminin gerçek anlamda YERLİ ve MİLLİ olmasını istiyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Hükümete ekonomik danışmanlık yapacak birikime sahibiz ve istedikleri takdir de hükümete de bu danışmanlığı yapabiliriz. Bir Amerikan şirketinin ekonomik ve mali sırlarımız alıp gitmesine başta CHP olmak üzere bütün vatanseverler olarak karşı çıkmalıyız…  

McKinsey; ABD Danışmanlık şirketi

20 Eylül’de açıklanan Yeni Ekonomi Politikalarının uygulamalarında Liderlik yapacağı söylenen                                        

“KAMU MALİYESİ DEĞİŞİM ve DÖNÜŞÜM OFİSİ “ni denetleyecek. Bu ofiste 16 Bakanlığın temsilcileri bulunacak.                           

Devletin içinde zaten 16 Bakanlık var, dolayısıyla bu danışmalık şirketi Türkiye Cumhuriyeti Devletini denetleyecek.

ABD’li şirkete diyoruz ki; “Biz Devleti yönetemiyor ve denetleyemiyoruz, gel bunu sen yap”

Üstelikte 3 aylık periyotlarla bu denetleme yapılacak ve Ekonomiye ABD şirketinin vereceği raporlar doğrultusunda yön verilecek.

ABD şirketinden danışmanlık hizmeti almakla; Hükümet saman, buğday, et ithalatından sonra AKIL DA İTHAL ETMEYE başladı.

Bu uygulamayla bir nevi ekonomimizin kozmik odasını ABD şirketine açıyoruz.

Tıpkı Genelkurmay’daki kozmik odanın açılıp, Devletin en gizli sırlarının FETO’cü yargıçlar eliyle ABD’nin eline geçtiği gibi.

Bu şirketin ABD’den bağımsız olabileceğini düşünmek mümkün mü? Üstelik geçmişinde ekonomik şaibeleri de olan bir şirket

Tüm ulusal ekonomik sırlarımızı kendi elimizle McKinsey şirketine teslim ediyoruz.

Dünya’da böyle bir danışmanlık örneği var mıdır ?

Buradan sizlerin aracılığıyla uyarımızı yapıyoruz.

Bu danışmanlık bir E-Fetö’ye dönüşmesin yani Ekonomik Fetö haline gelmesin.                                              

 15 Temmuz’un ekonomik ayağını yaşamayalım istiyoruz.

Hem yerli ve milli olduğunuzu iddia edeceksiniz hem de ekonomik krize sebep olarak gösterdiğiniz ülkenin (ABD) şirketinden danışmanlık alacaksınız. Bu çelişkiden hükümetin biran önce kurtulmasını bekliyoruz.

ABD şirketinin vereceği danışmanlık hizmetine ülke olarak ihtiyacımız olmadığını düşünüyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Ekonomik hesapları ve istatistikleri değerlendirecek birikimi ve kurumları vardır.

Bu kurumların başında da TBMM adına denetim yapacak Sayıştay gelmektedir.  Kökleri 1862 yılına kadar dayanan Sayıştay bu denetim işlemini layıkıyla yerine getirebilecek birikime sahiptir.

Siz Sayıştay’ı göz ardı edeceksiniz, Sayıştay’dan bazı bilgileri gizleyeceksiniz, Sayıştay raporlarını saklayacaksınız sonra da

ABD’li şirket vasıtasıyla tüm kapıları yabancılara açacaksınız ve ülkenin ekonomik sırlarını yabancılarla paylaşacaksınız.

Sonra da diyeceksiniz ki YERLİ ve MİLLİYİZ.

Yabancı bir ülkenin şirketinin Türkiye’nin ekonomik hesaplarını denetlemesini doğru bulmuyoruz.

Ekonomi denetiminin gerçek anlamda YERLİ ve MİLLİ olmasını istiyoruz.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Hükümete ekonomik danışmanlık yapacak birikime sahibiz ve istedikleri takdir de hükümete de bu danışmanlığı yapabiliriz.

Bir Amerikan şirketinin ekonomik ve mali sırlarımız alıp gitmesine başta CHP olmak üzere bütün vatanseverler olarak karşı çıkmalıyız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.