CUMHURİYET KADINLARI KADIN SPORCULARI UNUTMADI

SPOR 23.01.2024 - 15:24, Güncelleme: 23.01.2024 - 15:24 2292+ kez okundu.
 

CUMHURİYET KADINLARI KADIN SPORCULARI UNUTMADI

Cumhuriyet Kadınları Derneği Adana Şubelerinden Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’na destek ziyareti.
Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’na maç öncesi moral ziyareti gerçekleştirdi. Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni Kulüp Başkanı Metin Taylancı karşıladı. CKD’nin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu dile getiren Taylancı Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Kulübü’nün başarı dolu geçmişinden söz etti. 31 yıllık tarihinde Kulübün geçmişinin başarılarla dolu olduğunu ifade eden Başkan Metin Taylancı, “Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Kulübü, Türkiye’nin ilk kurulan ve aynı zamanda en popüler kulübüdür. Adana’mıza büyük değerler kazandırmıştır. Şampiyonluklar kazanarak şehrimizi tanıtmıştır. Romanya’dan, Brezilya’dan transferler gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda Milli Takıma oyuncular kazandırmıştır” dedi. KAHRAMANLARA İHTİYACIMIZ VAR  1993’ten bu yana kendi olanaklarıyla faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Taylancı: “Kurulduğumuzdan bu yana aradığımız desteği ve sponsoru bulamadık. Haftalık yardımlarla faaliyetlerimizi güç bela idare ediyoruz. Uzun süreli desteğe ihtiyacımız var. Küçük yardımlarla bugünlere geldik. Tanıdıklarımızın yardımları sayesinde ayakta duruyoruz. Deplasman maçlarına gitmek için gereken otobüs desteğini bile zor buluyoruz. Kirasını ödeyemediğimiz kulübümüzde konaklayan 13 sporcumuzun maaşını ödeyemez duruma geldik. Adana’yı temsil eden, Türkiye’nin en eski Kadın Futbol Kulübü bu hale gelmemeliydi. Kadın Futbolcuları kurtaracak kahramanlara ihtiyaç var” dedi.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Adana Şubelerinden Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’na destek ziyareti.

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’na maç öncesi moral ziyareti gerçekleştirdi. Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni Kulüp Başkanı Metin Taylancı karşıladı. CKD’nin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu dile getiren Taylancı Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Kulübü’nün başarı dolu geçmişinden söz etti. 31 yıllık tarihinde Kulübün geçmişinin başarılarla dolu olduğunu ifade eden Başkan Metin Taylancı, “Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Kulübü, Türkiye’nin ilk kurulan ve aynı zamanda en popüler kulübüdür. Adana’mıza büyük değerler kazandırmıştır. Şampiyonluklar kazanarak şehrimizi tanıtmıştır. Romanya’dan, Brezilya’dan transferler gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda Milli Takıma oyuncular kazandırmıştır” dedi.
KAHRAMANLARA İHTİYACIMIZ VAR 
1993’ten bu yana kendi olanaklarıyla faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Taylancı: “Kurulduğumuzdan bu yana aradığımız desteği ve sponsoru bulamadık. Haftalık yardımlarla faaliyetlerimizi güç bela idare ediyoruz. Uzun süreli desteğe ihtiyacımız var. Küçük yardımlarla bugünlere geldik. Tanıdıklarımızın yardımları sayesinde ayakta duruyoruz. Deplasman maçlarına gitmek için gereken otobüs desteğini bile zor buluyoruz. Kirasını ödeyemediğimiz kulübümüzde konaklayan 13 sporcumuzun maaşını ödeyemez duruma geldik. Adana’yı temsil eden, Türkiye’nin en eski Kadın Futbol Kulübü bu hale gelmemeliydi. Kadın Futbolcuları kurtaracak kahramanlara ihtiyaç var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.