DADALOĞLU MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞTU

GÜNDEM 08.08.2019 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2070+ kez okundu.
 

DADALOĞLU MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞTU

  Yüreğir Belediyesi ile Aksa Doğalgaz Çukurova Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Dadaloğlu Mahallesi'nde ilk gaz arzı töreni yapıldı. İlk meşale yakıldı. 1700 aile doğalgaza kavuşuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Yüreğir'in daha modern ve yaşanılabilir bir yer olması için her türlü çalışmaya destek olacaklarını söyledi.Törene Başkan Kocaispir'in yanı sıra AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt , Aksa Doğalgaz Çukurova Bölge Müdürü Tufan Duman  belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Dadaloğlu Mahalle muhtarlığı önünde gerçekleştirilen ilk gaz arzı töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Yüreğir'e yapılacak kamu ve özel bütün yatırımları destekleyeceklerini belirterek ''Yüreğir'in gelişmesi ve vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecek bütün  çalışmaların yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum.Dadaloğlu mahallemizde bulunan 1700  dairemizde oturan vatandaşlarımız isterlerse yarın doğalgaza geçebilecek durumdalar. Amacımız Yüreğir'de temiz hava sağlıklı gelecektir.  Yüreğir'deki diğer mahallelerimize de doğalgazın ulaşması için sağlıklı bir çalışma yürütüyoruz. Sadece Aksa Gaz değil, Yüreğirli vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltecek her türlü altyapı çalışmalarına destek vereceğimizin bilinmesini istiyorum. Amacımız Yüreğirli vatandaşlarımız layık olduğu ve hak ettiği yaşam standardına yükseltmektir. Yüreğir Belediyesi ile iş yapmak isteyen partnerlerimiz şunu iyi bilsinler ki vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmaları kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız. Her şey daha güzel ve yaşanılabilir bir Yüreğir içindir.'' şeklinde konuştu. Aksa Doğalgaz Çukurova Bölge Müdürü  Tufan Duman Yüreğir Belediyesi vatandaşlar ve muhtarın desteği ile Dadaloğlu Mahallesi'nde doğalgaz ana hattının mahalle içerisinde çalışmaları tamamladıklarını belirterek ''Temmuz ayı içerisinde başladığımız doğalgaz ana hattını  tamamlamış bulunmaktayız. İsteyen bütün abonelerimiz yarın doğalgazlarını mutfaklarında kullanabilirler. Doğalgaz diğer yakıtlara göre hem ekonomik hem de çevre kirliliği oluşturmayan bir yakıt. Vatandaşlarımız evlerinde doğalgaza geçtiklerinde 12 ile 15 ay arasında geri dönüşümü sağlanıyor. Doğalgaz bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun.'' dedi.  

 

Yüreğir Belediyesi ile Aksa Doğalgaz Çukurova Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Dadaloğlu Mahallesi'nde ilk gaz arzı töreni yapıldı. İlk meşale yakıldı. 1700 aile doğalgaza kavuşuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Yüreğir'in daha modern ve yaşanılabilir bir yer olması için her türlü çalışmaya destek olacaklarını söyledi.Törene Başkan Kocaispir'in yanı sıra AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt , Aksa Doğalgaz Çukurova Bölge Müdürü Tufan Duman  belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dadaloğlu Mahalle muhtarlığı önünde gerçekleştirilen ilk gaz arzı töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Yüreğir'e yapılacak kamu ve özel bütün yatırımları destekleyeceklerini belirterek ''Yüreğir'in gelişmesi ve vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecek bütün  çalışmaların yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum.Dadaloğlu mahallemizde bulunan 1700  dairemizde oturan vatandaşlarımız isterlerse yarın doğalgaza geçebilecek durumdalar. Amacımız Yüreğir'de temiz hava sağlıklı gelecektir.

 Yüreğir'deki diğer mahallelerimize de doğalgazın ulaşması için sağlıklı bir çalışma yürütüyoruz. Sadece Aksa Gaz değil, Yüreğirli vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltecek her türlü altyapı çalışmalarına destek vereceğimizin bilinmesini istiyorum. Amacımız Yüreğirli vatandaşlarımız layık olduğu ve hak ettiği yaşam standardına yükseltmektir. Yüreğir Belediyesi ile iş yapmak isteyen partnerlerimiz şunu iyi bilsinler ki vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmaları kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız. Her şey daha güzel ve yaşanılabilir bir Yüreğir içindir.'' şeklinde konuştu.

Aksa Doğalgaz Çukurova Bölge Müdürü  Tufan Duman Yüreğir Belediyesi vatandaşlar ve muhtarın desteği ile Dadaloğlu Mahallesi'nde doğalgaz ana hattının mahalle içerisinde çalışmaları tamamladıklarını belirterek ''Temmuz ayı içerisinde başladığımız doğalgaz ana hattını  tamamlamış bulunmaktayız. İsteyen bütün abonelerimiz yarın doğalgazlarını mutfaklarında kullanabilirler. Doğalgaz diğer yakıtlara göre hem ekonomik hem de çevre kirliliği oluşturmayan bir yakıt. Vatandaşlarımız evlerinde doğalgaza geçtiklerinde 12 ile 15 ay arasında geri dönüşümü sağlanıyor. Doğalgaz bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.