DAHA GÜZEL BİR ÇUKUROVA MÜMKÜN

SİYASET 14.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1744+ kez okundu.
 

DAHA GÜZEL BİR ÇUKUROVA MÜMKÜN

Adana’nın merkez Çukurova ilçe belediye başkan aday adayı CHP’li İlhan Şahin, “Daha güzel bir Çukurova’da yaşamak mümkün” dedi.
Şahin, partisinin Çukurova ilçe başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi. Şahin, burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sevgisi yüreğine kazınmış bir partili olarak, Çukurova insanına hizmet etmek istiyorum. Çukurova bölgesinin sorunlarını yaşayarak öğrenmiş, her sorun için ayrı ayrı çözüm projeleri hazırlamış biriyim” dedi.  Geçmiş dönemde CHP Karaisalı ilçe başkanlığı yaptığını, partisinden Karaisalı belediye başkan adayı ve milletvekili aday adayı olduğunu aktardı. Sürekli halkla iç içe olduğunu, sahalarda çalışarak deneyim kazandığını anlatan Şahin, “Deneyimlerimi hizmet için sunmak istiyorum. Daha güzel bir Çukurova’da yaşamak mümkün” diye konuştu.  “ÇALIŞKAN KADINLARA İHTİYACIMIZ VAR”    CHP Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre ise Şahin’i tebrik ederek başladığı konuşmasında, Çukurova gibi güzel ve taliplisi çok bir ilçeye belediye başkan aday adayı olmanın cesaret istediğini söyledi. Emre, şunları söyledi: “Günümüz koşullarında ülkemizde ve dünyada kadının siyaset yapma, hizmet üretme alanının oldukça sınırlı olduğunu biliyoruz. Yürekli, çalışkan, birikimli, kadın adaylarımızın da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çukurova için güzel ve iyi olan her şeyin yanındayız. Adaylarımızın sahalara inmeye başlaması bizleri mutlu ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu. Şahin’in partililerle olan buluşmasına Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyük Kantarcı, CHP Yüreğir Belediyesi başkan aday adayı Asım Uğurludoğan da katıldı.
Adana’nın merkez Çukurova ilçe belediye başkan aday adayı CHP’li İlhan Şahin, “Daha güzel bir Çukurova’da yaşamak mümkün” dedi.

Şahin, partisinin Çukurova ilçe başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi. Şahin, burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sevgisi yüreğine kazınmış bir partili olarak, Çukurova insanına hizmet etmek istiyorum. Çukurova bölgesinin sorunlarını yaşayarak öğrenmiş, her sorun için ayrı ayrı çözüm projeleri hazırlamış biriyim” dedi. 
Geçmiş dönemde CHP Karaisalı ilçe başkanlığı yaptığını, partisinden Karaisalı belediye başkan adayı ve milletvekili aday adayı olduğunu aktardı. Sürekli halkla iç içe olduğunu, sahalarda çalışarak deneyim kazandığını anlatan Şahin, “Deneyimlerimi hizmet için sunmak istiyorum. Daha güzel bir Çukurova’da yaşamak mümkün” diye konuştu. 
“ÇALIŞKAN KADINLARA İHTİYACIMIZ VAR”   
CHP Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre ise Şahin’i tebrik ederek başladığı konuşmasında, Çukurova gibi güzel ve taliplisi çok bir ilçeye belediye başkan aday adayı olmanın cesaret istediğini söyledi. Emre, şunları söyledi: “Günümüz koşullarında ülkemizde ve dünyada kadının siyaset yapma, hizmet üretme alanının oldukça sınırlı olduğunu biliyoruz. Yürekli, çalışkan, birikimli, kadın adaylarımızın da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çukurova için güzel ve iyi olan her şeyin yanındayız. Adaylarımızın sahalara inmeye başlaması bizleri mutlu ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu. Şahin’in partililerle olan buluşmasına Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyük Kantarcı, CHP Yüreğir Belediyesi başkan aday adayı Asım Uğurludoğan da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.