DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇUKUROVA İÇİN ADAYIM

SİYASET 20.10.2018 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1641+ kez okundu.
 

DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇUKUROVA İÇİN ADAYIM

  ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) güçlü isimlerinden Mimar Hatice Kartum Çubukçu, Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Uzun yıllardır CHP'nin çok farklı kademelerinde görev yapan mimar Hatice Kartum Çubukçu, daha yaşanabilir bir Çukurova için göreve talip olduğunu belirterek kadın hassasiyetiyle başkanlık yapacağını vurguladı.   NEDEN ADAY OLDUĞUNU ANLATTI   CHP Çukurova İlçe Başkanlığı'na Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu kalabalık bir toplulukla yapan Mimar Hatice Kartum Çubukçu, hedeflerini paylaştı. 1999 yılından beri aktif olarak farklı kademelerinde görev aldığı CHP'den Çukurova İlçe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaparken çok heyecanlı olduğunu belirten Çubukçu, "Bu göreve talip olmamda mesleğim olan mimarlığın yanı sıra, 6 yıl boyunca belediye çalışanı olarak edindiğim tecrübeler, uzun yıllardır serbest mimar olarak çalışmalarım ve bir anne olarak tüm ülke sorunlarına duyarlı vatandaş olmamın büyük bir etkisi var" dedi.   "KADIN HASSASİYETİ OLUŞTURACAĞIZ"   Türkiye'nin ekonomik ve siyasal açıdan çok zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Mimar Hatice Kartum Çubukçu, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında, şunları kaydetti: "İnanıyorum ki ülkemizin bu zorlu günlerinde gerek sosyal projelerle gerekse de yönetimde bir kadın hassasiyeti oluşturarak başarılı, katılımcı, sosyal belediye anlayışı ile çevreci, geri dönüşüme önem veren, tüm kadın nüfusunun erkek nüfusundan fazla olduğu ilçemizde kadın duyarlılığı ve dayanışmasıyla ile başarıyla ulaşacağız. 2008 yılında kurulan ve partili Belediye Başkanlarımın bıraktığı bayrağı ve başarılı çalışmalarını daha da ileriye taşıyarak ilçemiz Çukurova'ya farklı bir vizyonkazandıracak, mesleğinde uzman kadrolarla örnek teşkil edecek yönetim anlayışı ile örnek belediye olacağımıza inanıyorum. Yıllardır içinde yaşadığım Çukurova'yı sokaksokak biliyorum. İlçemin Sorunlarını, çözüm yollarını ve birlikte yaşadığım sıkıntıları, bu ilçede mutlu huzurlu bir sosyal çevre yaratmanın önemini ve bu bilince sahip tüm Çukurovalı dostlarla birlikte yaşıyoruz. Birlikte mücadele ederek birlikte başaracağız ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla kentimizi daha da yaşanabilir bir hale getireceğiz."

 

ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) güçlü isimlerinden Mimar Hatice Kartum Çubukçu, Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Uzun yıllardır CHP'nin çok farklı kademelerinde görev yapan mimar Hatice Kartum Çubukçu, daha yaşanabilir bir Çukurova için göreve talip olduğunu belirterek kadın hassasiyetiyle başkanlık yapacağını vurguladı.

 

NEDEN ADAY OLDUĞUNU ANLATTI

 

CHP Çukurova İlçe Başkanlığı'na Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu kalabalık bir toplulukla yapan Mimar Hatice Kartum Çubukçu, hedeflerini paylaştı. 1999 yılından beri aktif olarak farklı kademelerinde görev aldığı CHP'den Çukurova İlçe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaparken çok heyecanlı olduğunu belirten Çubukçu, "Bu göreve talip olmamda mesleğim olan mimarlığın yanı sıra, 6 yıl boyunca belediye çalışanı olarak edindiğim tecrübeler, uzun yıllardır serbest mimar olarak çalışmalarım ve bir anne olarak tüm ülke sorunlarına duyarlı vatandaş olmamın büyük bir etkisi var" dedi.

 

"KADIN HASSASİYETİ OLUŞTURACAĞIZ"

 

Türkiye'nin ekonomik ve siyasal açıdan çok zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Mimar Hatice Kartum Çubukçu, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki ülkemizin bu zorlu günlerinde gerek sosyal projelerle gerekse de yönetimde bir kadın hassasiyeti oluşturarak başarılı, katılımcı, sosyal belediye anlayışı ile çevreci, geri dönüşüme önem veren, tüm kadın nüfusunun erkek nüfusundan fazla olduğu ilçemizde kadın duyarlılığı ve dayanışmasıyla ile başarıyla ulaşacağız. 2008 yılında kurulan ve partili Belediye Başkanlarımın bıraktığı bayrağı ve başarılı çalışmalarını daha da ileriye taşıyarak ilçemiz Çukurova'ya farklı bir vizyonkazandıracak, mesleğinde uzman kadrolarla örnek teşkil edecek yönetim anlayışı ile örnek belediye olacağımıza inanıyorum.

Yıllardır içinde yaşadığım Çukurova'yı sokaksokak biliyorum. İlçemin Sorunlarını, çözüm yollarını ve birlikte yaşadığım sıkıntıları, bu ilçede mutlu huzurlu bir sosyal çevre yaratmanın önemini ve bu bilince sahip tüm Çukurovalı dostlarla birlikte yaşıyoruz. Birlikte mücadele ederek birlikte başaracağız ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla kentimizi daha da yaşanabilir bir hale getireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.