Dananın kuyruğu bugün kopacak!

SİYASET 29.12.2017 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1634+ kez okundu.
 

Dananın kuyruğu bugün kopacak!

  CHP Adana İl kongresi bu gün Seyhan Otel’de yapılacak. Tek liste üzerinde uzlaşma sağlanamadı.  Kongrede iki aday yarışacak.   MUHALEFET İKNA ETTİ Mevcut Başkan Ayhan Barut’un karşısına eski il başkanı, milletvekili ve Çukobirlik Genel Müdürü Sedat Doğan çıkacak. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tüm örgütlere el atmasının ardından muhalefe kanadı ise İl Başkanlığı için alternatif bir isim olarak Sedat Doğan üzerinde anlaşma sağladı. Kongreden bir gün önce muhalefet kanadı Doğan’ı adaylığa ikna etti.  “HEDEF 2019 SEÇİMLERİ” Tecrübeli bir siyasetçi olan Sedat Doğan, gazetemize yaptığı açıklamada hiç kimseyi ayrıştırmayacaklarını belirterek, “Öncelikli hedefimiz 2019 seçimleri olacak. İlçe belediyelerinin yanı sıra mutlaka Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağız. Çok çalışacak, mücadele edecek partimizin iktidar müceadelesine Adana’dan omuz vereceğiz” dedi.   “KİMSENİN ETKİSİNDE KALMAYIN” Partililere ve delegelere çağrıda bulunan Sedat Doğan, “Lütefen hiç kimsenin etkisi altında kalmadan hareket edin. Biz, bütünleştirecek, herkesin asli görevlerini sağlayacağı bir yapı oluşturacağız. Bu kongre demokratik bir yarışla sonuçlanacak. Kazanan ise CHP ve Adana olacak” diye konuştu. Kongreye çarşaf listeyle mi yoksa blok listeyle mi gidileceği ise henüz netleşmedi.   KIRAN KIRANA GEÇECEK Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan dışındaki örgütlerin tamamını ele geçirmiş olsa da seçim çantada keklik değil. Çünkü 600’ün üzerindeki  delegeden 232’si Seyhan’da ve bu da Sedat Doğan lehine. Çukurova delegesyonunda ise mecvut başkan Zihneti Emre rahatsızlığından dolayı fire verileceği konuşuluyor. Bugün kıran kırana geçecek bir seçim bekleniyor.

 

CHP Adana İl kongresi bu gün Seyhan Otel’de yapılacak. Tek liste üzerinde uzlaşma sağlanamadı.  Kongrede iki aday yarışacak.  
MUHALEFET İKNA ETTİ
Mevcut Başkan Ayhan Barut’un karşısına eski il başkanı, milletvekili ve Çukobirlik Genel Müdürü Sedat Doğan çıkacak. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tüm örgütlere el atmasının ardından muhalefe kanadı ise İl Başkanlığı için alternatif bir isim olarak Sedat Doğan üzerinde anlaşma sağladı. Kongreden bir gün önce muhalefet kanadı Doğan’ı adaylığa ikna etti. 
“HEDEF 2019 SEÇİMLERİ”
Tecrübeli bir siyasetçi olan Sedat Doğan, gazetemize yaptığı açıklamada hiç kimseyi ayrıştırmayacaklarını belirterek, “Öncelikli hedefimiz 2019 seçimleri olacak. İlçe belediyelerinin yanı sıra mutlaka Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağız. Çok çalışacak, mücadele edecek partimizin iktidar müceadelesine Adana’dan omuz vereceğiz” dedi.  
“KİMSENİN ETKİSİNDE KALMAYIN”
Partililere ve delegelere çağrıda bulunan Sedat Doğan, “Lütefen hiç kimsenin etkisi altında kalmadan hareket edin. Biz, bütünleştirecek, herkesin asli görevlerini sağlayacağı bir yapı oluşturacağız. Bu kongre demokratik bir yarışla sonuçlanacak. Kazanan ise CHP ve Adana olacak” diye konuştu. Kongreye çarşaf listeyle mi yoksa blok listeyle mi gidileceği ise henüz netleşmedi. 
 KIRAN KIRANA GEÇECEK
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan dışındaki örgütlerin tamamını ele geçirmiş olsa da seçim çantada keklik değil. Çünkü 600’ün üzerindeki  delegeden 232’si Seyhan’da ve bu da Sedat Doğan lehine. Çukurova delegesyonunda ise mecvut başkan Zihneti Emre rahatsızlığından dolayı fire verileceği konuşuluyor. Bugün kıran kırana geçecek bir seçim bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.