DANONE KEFİRİN FAYDASINI LEZZET İLE BULUŞTURDU

SAĞLIK-YAŞAM 04.11.2017 - 07:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2816+ kez okundu.
 

DANONE KEFİRİN FAYDASINI LEZZET İLE BULUŞTURDU

        Sade, çilekli, orman meyveli ve muzlu çeşitleri ile raflarda yerini alan Danone Kefir, yumuşak içimi ve nefis lezzeti ile şimdiden tüm ailenin favorisi olmaya aday.   Sütlü ürünler pazarında ilklerin markası Danone, şimdi de kefirin sağlık üzerine olumlu etkilerini Danone lezzeti ile buluşturdu. Kefirin sağlık üzerinde bilinen pek çok faydasının yanı sıra damak tadına da hitap eden yumuşak içimli Danone Kefir, raflardaki yerini aldı. Danone'nin, kefirin geleneksel olduğu ülkelerde uzun yıllardır yaptığı üretimden gelen tecrübesi sayesinde elde edilen yumuşak içimli tat, Danone Kefir’in en önemli özelliği olarak öne çıkıyor. Her 10 kişiden 9’unun onayladığı yumuşak içimli tadı ile Danone Kefir hem çocuklar hem de yetişkinlerin seveceği bir ürün olmaya aday. Sade, çilekli, orman meyveli ve muzlu çeşitleri bulunan Danone kefir, özel lezzeti ile kefirin faydalarını geniş kitlelere yaymaya hazırlanıyor.   DANONE SÜTLÜ ÜRÜNLER HAKKINDA: Mümkün olan en fazla sayıda insanın sağlığına katkıda bulunma misyonu ile faaliyet gösteren Danone, doğumdan yaşlılığa kadar hayatın her aşamasında beslenme ve sağlığı aynı çatı altında buluşturmaktadır. Danone dünya sağlıklı gıda pazarındaki lider pozisyonunu Sütlü Ürünler, Anne Bebek Beslenmesi, Su ve Medikal Beslenme ana iş kollarında sürdürmektedir. 1998'den bu yana sütlü ürünler pazarında faaliyet gösteren Danone Türkiye Sütlü Ürünler, Danone Sütlü Atıştırmalıklar, Activia,Danette ve Danissimo markaları ile sağlıklı beslenmenin önemli bir parçası olan ara öğünlerde tüketime uygun sağlıklı ve lezzetli sütlü atıştırmalık alternatifleri sunmaktadır.  Türkiye sütlü ürünler pazarına 1999 senesinde ilk meyveli taze peynir markası Danino’yu, 2000 senesinde ilk ambalajlı taze sütlü tatlı markası Danette’yi, 2005 senesinde ilk probiyotik sütlü ürünler markası Activia’yı sunan Danone Sütlü ürünler, inovasyonlarıyla ürün yelpazesi ile çocukluk çağından itibaren atıştırmalık alışkanlıklarında pozitif bir değişim yaratmayı hedeflemektedir. Çocuklarda olduğu kadar yetişkinler için de sağlıklı ara öğün alternatifleri sunan Danone, 2016 yılında da yeni nesil tatlı Danissimo’yu tüketicilerin beğenisine sunmuştur.         

 

 

 

 

Sade, çilekli, orman meyveli ve muzlu çeşitleri ile raflarda yerini alan Danone Kefir, yumuşak içimi ve nefis lezzeti ile şimdiden tüm ailenin favorisi olmaya aday.

 

Sütlü ürünler pazarında ilklerin markası Danone, şimdi de kefirin sağlık üzerine olumlu etkilerini Danone lezzeti ile buluşturdu. Kefirin sağlık üzerinde bilinen pek çok faydasının yanı sıra damak tadına da hitap eden yumuşak içimli Danone Kefir, raflardaki yerini aldı.

Danone'nin, kefirin geleneksel olduğu ülkelerde uzun yıllardır yaptığı üretimden gelen tecrübesi sayesinde elde edilen yumuşak içimli tat, Danone Kefir’in en önemli özelliği olarak öne çıkıyor. Her 10 kişiden 9’unun onayladığı yumuşak içimli tadı ile Danone Kefir hem çocuklar hem de yetişkinlerin seveceği bir ürün olmaya aday. Sade, çilekli, orman meyveli ve muzlu çeşitleri bulunan Danone kefir, özel lezzeti ile kefirin faydalarını geniş kitlelere yaymaya hazırlanıyor.

 

DANONE SÜTLÜ ÜRÜNLER HAKKINDA:

Mümkün olan en fazla sayıda insanın sağlığına katkıda bulunma misyonu ile faaliyet gösteren Danone, doğumdan yaşlılığa kadar hayatın her aşamasında beslenme ve sağlığı aynı çatı altında buluşturmaktadır. Danone dünya sağlıklı gıda pazarındaki lider pozisyonunu Sütlü Ürünler, Anne Bebek Beslenmesi, Su ve Medikal Beslenme ana iş kollarında sürdürmektedir.

1998'den bu yana sütlü ürünler pazarında faaliyet gösteren Danone Türkiye Sütlü Ürünler, Danone Sütlü Atıştırmalıklar, Activia,Danette ve Danissimo markaları ile sağlıklı beslenmenin önemli bir parçası olan ara öğünlerde tüketime uygun sağlıklı ve lezzetli sütlü atıştırmalık alternatifleri sunmaktadır.  Türkiye sütlü ürünler pazarına 1999 senesinde ilk meyveli taze peynir markası Danino’yu, 2000 senesinde ilk ambalajlı taze sütlü tatlı markası Danette’yi, 2005 senesinde ilk probiyotik sütlü ürünler markası Activia’yı sunan Danone Sütlü ürünler, inovasyonlarıyla ürün yelpazesi ile çocukluk çağından itibaren atıştırmalık

alışkanlıklarında pozitif bir değişim yaratmayı hedeflemektedir. Çocuklarda olduğu kadar yetişkinler için de sağlıklı ara öğün alternatifleri sunan Danone, 2016 yılında da yeni nesil tatlı Danissimo’yu tüketicilerin beğenisine sunmuştur.

 

 

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.