DAVŞAN, DEMİRTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 11.12.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1513+ kez okundu.
 

DAVŞAN, DEMİRTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emrah Davşan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, “Devletimizin de destekleriyle engelli kardeşlerimizin yanlarında olmakta hiçbir 'Engel' tanımayacağımızı belirtiyor, tüm engelli kardeşlerimize selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi. Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emrah Davşan’ın da ilimizdeki engelli vatandaşlarımızın topluma entegrasyonuna yönelik çalışmalarda verdiği desteklerinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a şükranlarını sunduğu ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emrah Davşan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, “Devletimizin de destekleriyle engelli kardeşlerimizin yanlarında olmakta hiçbir 'Engel' tanımayacağımızı belirtiyor, tüm engelli kardeşlerimize selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emrah Davşan’ın da ilimizdeki engelli vatandaşlarımızın topluma entegrasyonuna yönelik çalışmalarda verdiği desteklerinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a şükranlarını sunduğu ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.