Dehşeti yaşattı!

10.03.2020 - 13:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2120+ kez okundu.
 

Dehşeti yaşattı!

İstanbul'da yaşanan dehşet verici aldatma olayı ile ilgili son dakika haberi geldi. İki şahıs bir aracın içerisinde tartışmaya başlamış, sonrasında ise silahlı şahıs Mehmet Ç. silahını çekerek Sezai T.'ye ateş etmişti. Olayın detayları gün yüzüne çıktı. Poliste verdiği ifadesinde, karısı ile Sezai T.'yi yakaladığını ve bu nedenle tartışarak şahsı vurduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilirken gazetecilerin 'Neden vurdunuz sorusuna ise kan donduran bir cevap verdi. İşte son dakika haberine ilişkin dehşet verici detaylar...İstanbul'da yaşanan "karısı ile mesajlaşma" kavgası ile ilgili son dakika haberi geldi. Kartal iki şahıs arasında yaşanan tartışmada silahlar çekilmiş, şahıslardan biri bacağından vurularak yaralanmıştı. Edinilen bilgilere göre silahlı saldırganın, diğer şahısla karısının mesajlaşmalarını gördüğü ve ilişkileri olduğunu düşündüğü için vurduğu öğrenildi. İki şahsın da farklı suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilirken, silahlı şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensubunun "neden vurdunuz" sorusuna şahsın söyledikleri dikkat çekti.

İstanbul'da yaşanan dehşet verici aldatma olayı ile ilgili son dakika haberi geldi. İki şahıs bir aracın içerisinde tartışmaya başlamış, sonrasında ise silahlı şahıs Mehmet Ç. silahını çekerek Sezai T.'ye ateş etmişti. Olayın detayları gün yüzüne çıktı. Poliste verdiği ifadesinde, karısı ile Sezai T.'yi yakaladığını ve bu nedenle tartışarak şahsı vurduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilirken gazetecilerin 'Neden vurdunuz sorusuna ise kan donduran bir cevap verdi. İşte son dakika haberine ilişkin dehşet verici detaylar...'da yaşanan "karısı ile mesajlaşma" kavgası ile ilgili son dakika haberi geldi. Kartal iki şahıs arasında yaşanan tartışmada silahlar çekilmiş, şahıslardan biri bacağından vurularak yaralanmıştı. Edinilen bilgilere göre silahlı saldırganın, diğer şahısla karısının mesajlaşmalarını gördüğü ve ilişkileri olduğunu düşündüğü için vurduğu öğrenildi. İki şahsın da farklı suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilirken, silahlı şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensubunun "neden vurdunuz" sorusuna şahsın söyledikleri dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.