Demet Akalın, Aleyna Tilki'nin Şarkısına Tahammül Edemedi

MAGAZİN 30.01.2017 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1600+ kez okundu.
 

Demet Akalın, Aleyna Tilki'nin Şarkısına Tahammül Edemedi

Canlı yayında hayranlarıyla sohbet eden Demet Akalın'ın keyfi, Aleyna Tilki'nin şarkısını duyunca kaçtı. Ünlü şarkıcının o anları kameraya yansıdı.
Son zamanların adı parlayan genç yıldızlardan olan Aleyna Tilki'nin şarkısı Demet Akalın'ın arabasında çalınca olanlar oldu. Demet Akalın, şarkıyı 'tiksinti' duyarak kapattı ve yorumunu dile getirdi. "DAYANAMADIĞIM BİR ŞARKI" Sosyal medyadan araba kullandığı sırada canlı yayın yaparak hayranlarıyla samimi bir sohbet ortamında buluşan Demet Akalın, radyoda çalan Aleyna Tilki şarkısına sert tepki gösterdi. Anında radyoyu kapatan Demet Akalın, "Dayanamadığım bir şarkı" şeklinde bir yorumda bulundu. ALEYNA'NIN RAKİBİ FULİN'E DESTEK VERİYOR Sosyal medyada ünlenen bir başka genç yıldız Fulin'e olan desteğiyle bilinen Demet Akalın, geride bıraktığımız günlerde Sinan Akçıl'dan aldığı bir parçayı Fulin'e hediye etmişti. Demet Akalın'ı çok sevdiğini belirten Fulin, ünlü şarkıcıya 'Ustam' ifadesini kullanıyor. Ancak Aleyna Tilki, aynı desteği Demet Akalın'dan alamadı.
Canlı yayında hayranlarıyla sohbet eden Demet Akalın'ın keyfi, Aleyna Tilki'nin şarkısını duyunca kaçtı. Ünlü şarkıcının o anları kameraya yansıdı.

Son zamanların adı parlayan genç yıldızlardan olan Aleyna Tilki'nin şarkısı Demet Akalın'ın arabasında çalınca olanlar oldu. Demet Akalın, şarkıyı 'tiksinti' duyarak kapattı ve yorumunu dile getirdi.

"DAYANAMADIĞIM BİR ŞARKI"

Sosyal medyadan araba kullandığı sırada canlı yayın yaparak hayranlarıyla samimi bir sohbet ortamında buluşan Demet Akalın, radyoda çalan Aleyna Tilki şarkısına sert tepki gösterdi. Anında radyoyu kapatan Demet Akalın, "Dayanamadığım bir şarkı" şeklinde bir yorumda bulundu.

ALEYNA'NIN RAKİBİ FULİN'E DESTEK VERİYOR

Sosyal medyada ünlenen bir başka genç yıldız Fulin'e olan desteğiyle bilinen Demet Akalın, geride bıraktığımız günlerde Sinan Akçıl'dan aldığı bir parçayı Fulin'e hediye etmişti. Demet Akalın'ı çok sevdiğini belirten Fulin, ünlü şarkıcıya 'Ustam' ifadesini kullanıyor. Ancak Aleyna Tilki, aynı desteği Demet Akalın'dan alamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.