DEMİRBAKAN SIKI BAŞLADI

SPOR 28.09.2018 - 10:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2629+ kez okundu.
 

DEMİRBAKAN SIKI BAŞLADI

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve 6 haftadan bu yana galibiyet yüzü görmeyen Adanaspor, 1 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.
Adanaspor'da Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Coşkun Demirbakan, ligin 7'nci haftasında; 4’üncü sıradaki Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Demirbakan, antrenman öncesi oyuncularla saha kenarında bir süre görüştü. Turuncu-beyazlı ekibin yenileme antrenmanına sakatlığı olan Berkan Yıldırım katılmazken, Ahmet Dereli çalışmalara başladı. GALİBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ Giresunspor, 6 haftadır oynadığı karşılaşmalarda, 4 galibiyet 2 mağlubiyet aldı, kalesinde 7 gol gören takım, 4 golü filelerinde buldu, Giresunspor’un 12 puanı var. Adanaspor ise 6 haftada; 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldı, 6 gol atan turuncu beyazlı ekip, kalesinde 10 gol gördü. Adanaspor, 3 puanla ligin 17’nci sırasında bulunuyor.
TFF 1. Lig’de mücadele eden ve 6 haftadan bu yana galibiyet yüzü görmeyen Adanaspor, 1 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.

Adanaspor'da Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Coşkun Demirbakan, ligin 7'nci haftasında; 4’üncü sıradaki Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Demirbakan, antrenman öncesi oyuncularla saha kenarında bir süre görüştü. Turuncu-beyazlı ekibin yenileme antrenmanına sakatlığı olan Berkan Yıldırım katılmazken, Ahmet Dereli çalışmalara başladı.

GALİBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ

Giresunspor, 6 haftadır oynadığı karşılaşmalarda, 4 galibiyet 2 mağlubiyet aldı, kalesinde 7 gol gören takım, 4 golü filelerinde buldu, Giresunspor’un 12 puanı var. Adanaspor ise 6 haftada; 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldı, 6 gol atan turuncu beyazlı ekip, kalesinde 10 gol gördü. Adanaspor, 3 puanla ligin 17’nci sırasında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.