DEMİRÇALI: GÖREVE HAZIRIM

SİYASET 10.05.2018 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2283+ kez okundu.
 

DEMİRÇALI: GÖREVE HAZIRIM

Ünlü işadamı ve CHP eski Adana milletvekili Ali Demirçalı, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Demirçalı, “Parti tabanı ile arkadaşlarımın ısrarı üzerine yeniden aday adayı oldum. Partimi bu dönem yalnız bırakamazdım, göreve hazırım” dedi.
“ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ” Demirçalı yaptığı açıklamada, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de bu zor günlerde elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Ülkenin her zamandan daha fazla sosyal demokratlara ihtiyaç duyduğu bir döneme girdiğine dikkat çeken başarılı iş adamı Demirçalı, “24. dönem Yüce Meclis’te görev almıştım. Parti tabanından arkadaşlarım ve yakın çevremin ısrarları üzerine iki dönemin ardından yine aday adayıyım” diye konuştu.  GENEL BAŞKAN “TAMAM” DERSE… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine görev vermesi halinde partiyi en iyi şekilde temsil ederek Adana’da zirveye taşıyabileceğini anlatan Demirçalı, şöyle devam etti: “CHP bugün iktidara en yakın partidir. Bu dönemde uygulanan ekonomi politikaları artık iflas etmiştir. Yurttaşlarımız her geçen gün artan hayat pahalılığı ile zamlardan bıkmıştır. Türkiye’nin ufkunu açacak parti CHP’dir. Artık elimizi taşın altına koyma zamana  gelmiştir. Vakit tamamdır,”  DEMİRÇALI KİMDİR?  Ali Demirçalı, 1 Nisan 1965'te Elazığ Sivrice'de doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden ayrılarak değişik şirketler kurdu. Adana Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği ile Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu Haysiyet Kurulu Üyeliğinde bulundu. Birçok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarında yer aldı. Demirçalı, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ünlü işadamı ve CHP eski Adana milletvekili Ali Demirçalı, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Demirçalı, “Parti tabanı ile arkadaşlarımın ısrarı üzerine yeniden aday adayı oldum. Partimi bu dönem yalnız bırakamazdım, göreve hazırım” dedi.

“ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”
Demirçalı yaptığı açıklamada, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de bu zor günlerde elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Ülkenin her zamandan daha fazla sosyal demokratlara ihtiyaç duyduğu bir döneme girdiğine dikkat çeken başarılı iş adamı Demirçalı, “24. dönem Yüce Meclis’te görev almıştım. Parti tabanından arkadaşlarım ve yakın çevremin ısrarları üzerine iki dönemin ardından yine aday adayıyım” diye konuştu. 
GENEL BAŞKAN “TAMAM” DERSE…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine görev vermesi halinde partiyi en iyi şekilde temsil ederek Adana’da zirveye taşıyabileceğini anlatan Demirçalı, şöyle devam etti: “CHP bugün iktidara en yakın partidir. Bu dönemde uygulanan ekonomi politikaları artık iflas etmiştir. Yurttaşlarımız her geçen gün artan hayat pahalılığı ile zamlardan bıkmıştır. Türkiye’nin ufkunu açacak parti CHP’dir. Artık elimizi taşın altına koyma zamana  gelmiştir. Vakit tamamdır,” 
DEMİRÇALI KİMDİR? 
Ali Demirçalı, 1 Nisan 1965'te Elazığ Sivrice'de doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden ayrılarak değişik şirketler kurdu. Adana Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği ile Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu Haysiyet Kurulu Üyeliğinde bulundu. Birçok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarında yer aldı. Demirçalı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.