DEMİRSPOR’A BAHAR GELİR Mİ?

SPOR 06.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 922+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR’A BAHAR GELİR Mİ?

  GELENİ DOĞRU KULLANIN YETER! TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu sezon oynadığı 14 maçta 16 puan topladı, şu an ligin 12’nci sırasında kendine yer buluyor. Mavi lacivertli kulübün başkanı Mehmet Gökoğlu, 3,5 milyonluk borcu olan takıma, ‘forma satan bir mağaza’ da kazandırdı. Demirsporlu bazı taraftarlar ise sosyal medya üzerinden Başkan Gökoğlu’na yüklendi: “Siz İddia’dan, federasyondan ve belediyeden gelen geliri doğru kullanın yeter, store’dan yılda ne kadar kazanacaksınız ki?” diye sordu. İLK YARI BİTMEDEN 3. TEKNİK DİREKTÖR! Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, bu yıl mayıs ayında olağanüstü genel kurulda iş kadını Nilay Ateşoğulları ile yarışıp büyük bir oy farkıyla başkanlık koltuğuna oturdu. Adana Demirspor sezona 3 yıl sahalardan uzak kalan Teknik Direktör Giray Bulak ile başladı. Ligin 10. haftasında Demirspor, Akın Çorap Giresunspor’a 2-1 yenilince Bulak, istifa etti. Yerine geçici olarak Gürcan Aday görevlendirildi. Bugün ise Adana Demirspor’un başında Timuçin Bayazıt bulunuyor. Geçen hafta ilk yarıda Elazığspor’a boyun eğen mavi lacivertliler ikinci yarıda, son dakikaya kadar oyunu bırakmayıp skoru 2-2 yapmayı başardı.  5 MİLYONLUK BORÇLA KOLTUĞA OTURMUŞTU Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, hakem hatalarından dert yandı. Gökoğlu, kulübün 5 milyon TL tutarındaki borcunu 3,5 milyon liraya gerilettiklerini söyledi, Türkiye kupasındaki 6-0’lık Fenerbahçe mağlubiyetini ise kendi üzerine aldı. SÜREKLİ GELİR NE ZAMAN GELİR? Takımın sürekli bir kaynağa kavuşturulması için bugüne kadar olumlu bir adım atılmadı. Gökoğlu’nun söz verdiği Adana Demirspor Vakfı ise halen askıda bekliyor. M1 Real Alışveriş Merkezi içindeki Adana Demirspor Store'un devri Adana Demirspor Kulübü’ne geçti. Mağazada, mavi lacivertli takımın lisanslı ürünlerinin satışı yapılacak. Ancak sosyal medyada, kulübün iyi yönetilmesi için store’dan farklı kalıcı gelirlere ihtiyaç olduğu belirtiliyor.

 


GELENİ DOĞRU KULLANIN YETER!
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu sezon oynadığı 14 maçta 16 puan topladı, şu an ligin 12’nci sırasında kendine yer buluyor. Mavi lacivertli kulübün başkanı Mehmet Gökoğlu, 3,5 milyonluk borcu olan takıma, ‘forma satan bir mağaza’ da kazandırdı. Demirsporlu bazı taraftarlar ise sosyal medya üzerinden Başkan Gökoğlu’na yüklendi: “Siz İddia’dan, federasyondan ve belediyeden gelen geliri doğru kullanın yeter, store’dan yılda ne kadar kazanacaksınız ki?” diye sordu.

İLK YARI BİTMEDEN 3. TEKNİK DİREKTÖR!
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, bu yıl mayıs ayında olağanüstü genel kurulda iş kadını Nilay Ateşoğulları ile yarışıp büyük bir oy farkıyla başkanlık koltuğuna oturdu. Adana Demirspor sezona 3 yıl sahalardan uzak kalan Teknik Direktör Giray Bulak ile başladı. Ligin 10. haftasında Demirspor, Akın Çorap Giresunspor’a 2-1 yenilince Bulak, istifa etti. Yerine geçici olarak Gürcan Aday görevlendirildi. Bugün ise Adana Demirspor’un başında Timuçin Bayazıt bulunuyor. Geçen hafta ilk yarıda Elazığspor’a boyun eğen mavi lacivertliler ikinci yarıda, son dakikaya kadar oyunu bırakmayıp skoru 2-2 yapmayı başardı. 

5 MİLYONLUK BORÇLA KOLTUĞA OTURMUŞTU
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, hakem hatalarından dert yandı. Gökoğlu, kulübün 5 milyon TL tutarındaki borcunu 3,5 milyon liraya gerilettiklerini söyledi, Türkiye kupasındaki 6-0’lık Fenerbahçe mağlubiyetini ise kendi üzerine aldı.
SÜREKLİ GELİR NE ZAMAN GELİR?
Takımın sürekli bir kaynağa kavuşturulması için bugüne kadar olumlu bir adım atılmadı. Gökoğlu’nun söz verdiği Adana Demirspor Vakfı ise halen askıda bekliyor. M1 Real Alışveriş Merkezi içindeki Adana Demirspor Store'un devri Adana Demirspor Kulübü’ne geçti. Mağazada, mavi lacivertli takımın lisanslı ürünlerinin satışı yapılacak. Ancak sosyal medyada, kulübün iyi yönetilmesi için store’dan farklı kalıcı gelirlere ihtiyaç olduğu belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.