DEMİRSPOR BU KAOSTAN ÇIKMALI

SPOR 04.05.2018 - 14:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2308+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR BU KAOSTAN ÇIKMALI

Mavi lacivertli kulübün Teknik Direktörü Mustafa Uğur:
  Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, bir kez daha sıkıntılı süreç yaşamaması için takımı yükseklere taşıyacak kararların alınması gerektiğini söyledi. Uğur, Adana Demirspor camiasının son maçı milat kabul ederek artık küme düştü düşecek türü kaos ortamlarının dışına çıkması gerektiğini bildirdi. “GÜN BUGÜNDÜR” Uğur, ligin son maçı öncesinde takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor’u bir daha ligin sonunda görmeyi arzulamadığını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Adana Demirspor camiasının birlik ve beraberlik zamanı bugündür” dedi. Futbol camiasının yaşamak istemediği bir çok şeyi yaşayıp mutlu sona ulaştıklarını dile getiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Şu ana kadar 40 puana ulaşarak ligde kalmanın garantisini aldık” diye konuştu.  KÜME DÜŞMEK Mİ KALMAK MI  Uğur şunları kaydetti: “Adana Demirspor’un sıkıntılı süreç yaşamaması adına; sağlam temeller üzerine oturmuş, Adana Demirspor’u yükseklere taşıyacak kararların, yönetim kurulları seçildiği ilk günden alınması gerekiyor. Bunları ‘Küme düşmemeye oynayan bir Demirspor mu, hedefe oynayan bir Demirspor mu’ mantığında baktığımdan dolayı konuşuyorum. Belki bu konuşmalar, taraftarın sesi olarak da algılanmalı. Teknik olarak çok yorum yapmak istemiyorum. Çünkü o bölümde yapılacak işlerin tamamını 19 puan alarak, son haftaya girmeden yaptık.”  “BİR DAHA GÖRMEK İSTEMEM” Adana Demirspor’u bir daha bu durumda görmek istemediğini anlatan başarılı çalıştırıcı, “Yönetim kurulları, teknik direktörler, futbolcular, taraftarlar ve basın mensupları bir araya gelirse inanılmaz güçlü bir takım ortaya çıkacak. Adana Demirspor ailesinin birlik ve beraberlik olma zamanı. Bugün belki de benim son maçım olacak. Ama bu çağrıyı yapmadan da buradan ayrılmak istemiyorum. Yani birlik beraberlik zamanı Adana Demirspor için o da bugün” diyerek sözlerini tamamladı.
Mavi lacivertli kulübün Teknik Direktörü Mustafa Uğur:

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, bir kez daha sıkıntılı süreç yaşamaması için takımı yükseklere taşıyacak kararların alınması gerektiğini söyledi. Uğur, Adana Demirspor camiasının son maçı milat kabul ederek artık küme düştü düşecek türü kaos ortamlarının dışına çıkması gerektiğini bildirdi.
“GÜN BUGÜNDÜR”
Uğur, ligin son maçı öncesinde takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor’u bir daha ligin sonunda görmeyi arzulamadığını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Adana Demirspor camiasının birlik ve beraberlik zamanı bugündür” dedi. Futbol camiasının yaşamak istemediği bir çok şeyi yaşayıp mutlu sona ulaştıklarını dile getiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Şu ana kadar 40 puana ulaşarak ligde kalmanın garantisini aldık” diye konuştu. 
KÜME DÜŞMEK Mİ KALMAK MI 
Uğur şunları kaydetti: “Adana Demirspor’un sıkıntılı süreç yaşamaması adına; sağlam temeller üzerine oturmuş, Adana Demirspor’u yükseklere taşıyacak kararların, yönetim kurulları seçildiği ilk günden alınması gerekiyor. Bunları ‘Küme düşmemeye oynayan bir Demirspor mu, hedefe oynayan bir Demirspor mu’ mantığında baktığımdan dolayı konuşuyorum. Belki bu konuşmalar, taraftarın sesi olarak da algılanmalı. Teknik olarak çok yorum yapmak istemiyorum. Çünkü o bölümde yapılacak işlerin tamamını 19 puan alarak, son haftaya girmeden yaptık.” 
“BİR DAHA GÖRMEK İSTEMEM”
Adana Demirspor’u bir daha bu durumda görmek istemediğini anlatan başarılı çalıştırıcı, “Yönetim kurulları, teknik direktörler, futbolcular, taraftarlar ve basın mensupları bir araya gelirse inanılmaz güçlü bir takım ortaya çıkacak. Adana Demirspor ailesinin birlik ve beraberlik olma zamanı. Bugün belki de benim son maçım olacak. Ama bu çağrıyı yapmadan da buradan ayrılmak istemiyorum. Yani birlik beraberlik zamanı Adana Demirspor için o da bugün” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.