DEMİRSPOR’DA HERŞEY YARIN BELLİ OLACAK!

SPOR 06.06.2018 - 13:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2637+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR’DA HERŞEY YARIN BELLİ OLACAK!

Adana Demirspor'un ertelenen kongresi yarın yapılacak. Geçen yılki kongrede Mehmet Gökoğlu’nun karşısına çıkıp kaybeden iş kadını Nilay Ateşoğulları, yeniden başkanlığa aday oldu.
Adana Demirspor'un 1 Haziran'da yapılan kongresinde, çoğunluğun sağlanamaması ve başkan adayı çıkmaması sebebiyle kongre 8 Haziran Cuma’ya ertelendi. Geçen dönem Adana Demirspor başkanlığına aday olan iş kadını Nilay Ateşoğulları, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ateşoğulları, “Kimse kayyuma kalacak diye sahte kahramanlık yapmasın. Kaderimizi sizin milletvekili adayı olup meclis üyeliğine razı olan siyasi hesaplarınıza bırakmayacağım. Siz takımımızı Mersin'de ligden düşürürken adaydım şimdi de adayım. Muharrem Gülergin ruhuna halk olarak sahip çıkacağız" dedi.  Ateşoğulları, geçen yılki kongrede takımı zirveye taşıyacak projelerle sporda devrim gerçekleştirmenin mümkün olduğunu belirterek, “A’dan Z’ye Demirspor’la ilgili planlarım hazır. Borcu öder, yolumuza devam ederiz” demişti.  Adana Demirsporlular Dernek Başkanı Talat Şahin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Adana Demirspor kayyuma kalmaz, Biz varık, dedik rahat olun. Kayyum sözün bittiği yerdir, son sözü her zaman biz söylerik. Bu dava, bu söz hiçbir zaman bitmeyecek” dedi.  Şimşekler Grubu Başkanı Ertan Zeybek ise “Taraftar olarak yönetim listemiz hazır ancak Adana Demirspor’a şehrimizin ileri gelenlerinin çok ciddi bir yönetim oluşturması en büyük temennimiz” dedi.  Adana Demirspor’da başkanlık yarışını, geçen sezon iş adamı Mehmet Gökoğlu kazanmıştı. Gökoğlu, 228 üyenin oy kullandığı seçimde 191 oy alırken Nilay Ateşoğulları 35 oyda kalmış, 1 oy ise geçersiz sayılmıştı.
Adana Demirspor'un ertelenen kongresi yarın yapılacak. Geçen yılki kongrede Mehmet Gökoğlu’nun karşısına çıkıp kaybeden iş kadını Nilay Ateşoğulları, yeniden başkanlığa aday oldu.

Adana Demirspor'un 1 Haziran'da yapılan kongresinde, çoğunluğun sağlanamaması ve başkan adayı çıkmaması sebebiyle kongre 8 Haziran Cuma’ya ertelendi. Geçen dönem Adana Demirspor başkanlığına aday olan iş kadını Nilay Ateşoğulları, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ateşoğulları, “Kimse kayyuma kalacak diye sahte kahramanlık yapmasın. Kaderimizi sizin milletvekili adayı olup meclis üyeliğine razı olan siyasi hesaplarınıza bırakmayacağım. Siz takımımızı Mersin'de ligden düşürürken adaydım şimdi de adayım. Muharrem Gülergin ruhuna halk olarak sahip çıkacağız" dedi. 
Ateşoğulları, geçen yılki kongrede takımı zirveye taşıyacak projelerle sporda devrim gerçekleştirmenin mümkün olduğunu belirterek, “A’dan Z’ye Demirspor’la ilgili planlarım hazır. Borcu öder, yolumuza devam ederiz” demişti. 
Adana Demirsporlular Dernek Başkanı Talat Şahin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Adana Demirspor kayyuma kalmaz, Biz varık, dedik rahat olun. Kayyum sözün bittiği yerdir, son sözü her zaman biz söylerik. Bu dava, bu söz hiçbir zaman bitmeyecek” dedi. 
Şimşekler Grubu Başkanı Ertan Zeybek ise “Taraftar olarak yönetim listemiz hazır ancak Adana Demirspor’a şehrimizin ileri gelenlerinin çok ciddi bir yönetim oluşturması en büyük temennimiz” dedi. 
Adana Demirspor’da başkanlık yarışını, geçen sezon iş adamı Mehmet Gökoğlu kazanmıştı. Gökoğlu, 228 üyenin oy kullandığı seçimde 191 oy alırken Nilay Ateşoğulları 35 oyda kalmış, 1 oy ise geçersiz sayılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.