DEMİRSPOR DÖRT KÖŞE!

SPOR 09.12.2019 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2233+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR DÖRT KÖŞE!

  Adana Demirspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek puanını 18’e çıkarmayı başardı. Mavi lacivertliler bu karşılaşma ile ligdeki 4. galibiyeti aldı. Mavi lacivertliler, son 5 haftada 2. galibiyetini aldı. Adana Demirspor, ligde bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 17 kez havalandıran mavi lacivertliler kalesinde 14 gol gördü. Adana Demirspor, bu hafta Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda puan cetvelinin 12. sırasındaki Altay’la oynayacak.

 

Adana Demirspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek puanını 18’e çıkarmayı başardı. Mavi lacivertliler bu karşılaşma ile ligdeki 4. galibiyeti aldı.

Mavi lacivertliler, son 5 haftada 2. galibiyetini aldı. Adana Demirspor, ligde bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 17 kez havalandıran mavi lacivertliler kalesinde 14 gol gördü. Adana Demirspor, bu hafta Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda puan cetvelinin 12. sırasındaki Altay’la oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.