DEMİRSPOR İSTANBUL HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

SPOR 29.08.2018 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2706+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR İSTANBUL HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşılaşacak.
Mavi lacivertli futbolcular, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde, çalışmalarını sürdürüyor. Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri yapan futbolcular, 3 ayrı grup halinde top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Adana Demirspor, hazırlıklarına dün akşam da devam etti.  Adana Demirspor, İstanbulspor ile 2 Eylül Pazar günü saat 21.45’te 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşı  karşıya gelecek. Adana Demirspor 3 haftada 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler bu sürede 2 gol attı, 1 gol ise yedi. ADANA / EGEMEN 
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşılaşacak.

Mavi lacivertli futbolcular, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde, çalışmalarını sürdürüyor. Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri yapan futbolcular, 3 ayrı grup halinde top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Adana Demirspor, hazırlıklarına dün akşam da devam etti. 

Adana Demirspor, İstanbulspor ile 2 Eylül Pazar günü saat 21.45’te 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşı  karşıya gelecek. Adana Demirspor 3 haftada 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler bu sürede 2 gol attı, 1 gol ise yedi.


ADANA / EGEMEN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.