DEMİRSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TİMUÇİN OLDU

SPOR 27.11.2017 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2239+ kez okundu.
 

DEMİRSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TİMUÇİN OLDU

  Adana Demirspor'da yeni teknik direktör Timuçin Bayazıt oldu.  Bayazıt, kendisini 1,5 yıllığına mavi lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.  Bayazıt, “Ben bu şehrin sokaklarında büyümüş bir kardeşinizim, işimizin kolay olmadığını biliyorum” dedi. Adana Demirspor'un altyapısından yetişen Timuçin Bayazıt, 1991 ile 1996 yılları arasında mavi lacivertli formayı giydi. 45 yaşındaki genç teknik adam Boluspor, Karşıyaka ve Adana Demirspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı, teknik direktör olarak Kayseri Erciyesspor takımını da çalıştırdı. Adana Demirspor’da 3 hafta önce istifa eden Giray Bulak’ın yerine Sportif  Direktör Gürcan Aday, takımın başında yer alıyordu.

 

Adana Demirspor'da yeni teknik direktör Timuçin Bayazıt oldu.  Bayazıt, kendisini 1,5 yıllığına mavi lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.  Bayazıt, “Ben bu şehrin sokaklarında büyümüş bir kardeşinizim, işimizin kolay olmadığını biliyorum” dedi. Adana Demirspor'un altyapısından yetişen Timuçin Bayazıt, 1991 ile 1996 yılları arasında mavi lacivertli formayı giydi. 45 yaşındaki genç teknik adam Boluspor, Karşıyaka ve Adana Demirspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı, teknik direktör olarak Kayseri Erciyesspor takımını da çalıştırdı.
Adana Demirspor’da 3 hafta önce istifa eden Giray Bulak’ın yerine Sportif  Direktör Gürcan Aday, takımın başında yer alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.