DEMİRTAŞ, 5 OCAK MAHALLESİ'NDE MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 15.07.2019 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1488+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, 5 OCAK MAHALLESİ'NDE MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

  Vali Mahmut Demirtaş,  sıkça gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarını, 5 Ocak Mahallesi'nde sürdürdü. Vali Mahmut Demirtaş'ın 5 Ocak Mahallesi'nde gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarına, 5 Ocak Mahallesi Muhtarı Hasan Can'ın yanı sıra Hürriyet, Tepebağ, Alidede, Türkocağı, Yenibey, Sucuzade, Şehitduran, Yeşiloba ve Hurmalı Mahallelerinin muhtarları ile Mardin Arapları Derneği Başkanı Abdullah Can katıldı. Muhtarlar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri buluşmada, kendisine iletilen talep ve beklentilerin takipçisi olacağını ifade eden Vali Demirtaş, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının nezdinde, sorunların çözümü için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını vurguladı. Vali Mahmut Demirtaş'ın 5 Ocak Mahallesi'ndeki muhtar ve vatandaş buluşması, muhtar ve vatandaşların mahallelerine yönelik olarak dile getirdikleri  yol, alt yapı, eğitim, sağlık ocağı, pazar yeri gibi çeşitli ihtiyaçlar hakkında değerlendirmelerin yapılmasıyla son buldu.  

 

Vali Mahmut Demirtaş,  sıkça gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarını, 5 Ocak Mahallesi'nde sürdürdü.

Vali Mahmut Demirtaş'ın 5 Ocak Mahallesi'nde gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarına, 5 Ocak Mahallesi Muhtarı Hasan Can'ın yanı sıra Hürriyet, Tepebağ, Alidede, Türkocağı, Yenibey, Sucuzade, Şehitduran, Yeşiloba ve Hurmalı Mahallelerinin muhtarları ile Mardin Arapları Derneği Başkanı Abdullah Can katıldı.

Muhtarlar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri buluşmada, kendisine iletilen talep ve beklentilerin takipçisi olacağını ifade eden Vali Demirtaş, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının nezdinde, sorunların çözümü için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Vali Mahmut Demirtaş'ın 5 Ocak Mahallesi'ndeki muhtar ve vatandaş buluşması, muhtar ve vatandaşların mahallelerine yönelik olarak dile getirdikleri  yol, alt yapı, eğitim, sağlık ocağı, pazar yeri gibi çeşitli ihtiyaçlar hakkında değerlendirmelerin yapılmasıyla son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.