Demirtaş, BOTAŞ'ta İncelemelerde Bulundu

22.10.2017 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1807+ kez okundu.
 

Demirtaş, BOTAŞ'ta İncelemelerde Bulundu

Vali Mahmut Demirtaş, beraberinde Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile birlikte Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi’nde (BOTAŞ) İncelemede bulundu. İnceleme sırasında yetkililerden bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, BOTAŞ'ın kentin, bölgenin ve ülkenin dünya çapında önemli ve stratejik kuruluşu olduğunu söyledi. Vali Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada insanlığın en önemli enerji gereksinimlerinden biri olan petrolün, boru hatlarıyla dünya ülkelerine ulaştıran BOTAŞ’ın gurur duydukları "Marka" kuruluşlarından olduğunu belirterek, BOTAŞ'ın tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mahmut Demirtaş, beraberinde Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile birlikte Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi’nde (BOTAŞ) İncelemede bulundu.

İnceleme sırasında yetkililerden bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, BOTAŞ'ın kentin, bölgenin ve ülkenin dünya çapında önemli ve stratejik kuruluşu olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada insanlığın en önemli enerji gereksinimlerinden biri olan petrolün, boru hatlarıyla dünya ülkelerine ulaştıran BOTAŞ’ın gurur duydukları "Marka" kuruluşlarından olduğunu belirterek, BOTAŞ'ın tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.