DEMİRTAŞ ÇÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİNİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

GÜNDEM 14.05.2019 - 13:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1627+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ ÇÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİNİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

  Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Çukurova Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeği programına Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gazi Demir, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Ateş, İl Müftüsü Hasan Çınar ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Vali Demirtaş iftar programında yaptığı konuşmada; üniversitelerin beşeri sermayeyi işleyen, bilimin üretildiği müstesna kurumlar olduğunu belirterek üniversitelerin ülkenin vizyon hedeflerinin hayata geçirilmesinde lokomotif görevini üstlendiğini ifade etti. Bilgi temelli, yenilikçi çalışmalara ağırlık verilmesinin, milletin refahına ve menfaatine hizmet edilmesinin de çok önemli olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.  

 

Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeği programına Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gazi Demir, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Ateş, İl Müftüsü Hasan Çınar ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Vali Demirtaş iftar programında yaptığı konuşmada; üniversitelerin beşeri sermayeyi işleyen, bilimin üretildiği müstesna kurumlar olduğunu belirterek üniversitelerin ülkenin vizyon hedeflerinin hayata geçirilmesinde lokomotif görevini üstlendiğini ifade etti.

Bilgi temelli, yenilikçi çalışmalara ağırlık verilmesinin, milletin refahına ve menfaatine hizmet edilmesinin de çok önemli olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.