DEMİRTAŞ “DÜŞE KALKA BÜYÜYORUM” İSİMLİ SUNUMA KATILDI

GÜNDEM 20.02.2020 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2464+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ “DÜŞE KALKA BÜYÜYORUM” İSİMLİ SUNUMA KATILDI

  Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Adana Soroptimist Kulübünün katkılarıyla düzenlenen  “Düşe Kalka Büyüyorum” isimli sunuma katıldı. Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’ın da katıldığı etkinlikte, Prof. Dr. Yankı Yazgan tarafından çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı. “Çocuklar sınırlarını zorlayarak neler öğrenebilir, anne babalık içgüdüleri, cinsiyetçilik gelişim özgürlüğünü ne kadar etkiler”  gibi konu başlıklarının ele alındığı etkinlikte Hanımefendi Beyhan Demirtaş, çocuk büyütmenin çok büyük bir özveri istediğini belirterek anne ve babaların bu konuda gereken bilince sahip olması gerektiğini dile getirdi.  Bu bağlamda gerek gelişim kitapları gerekse kurs ve seminerlerden yararlanılmasının önemine dikkat çeken Hanımefendi Beyhan Demirtaş, bu faydalı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Etkinliğin devamında konuklar merak ettikleri soruları Profesör Yazgan’a ilettiler. Program, Prof. Dr. Yankı Yazgan’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.      

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Adana Soroptimist Kulübünün katkılarıyla düzenlenen  “Düşe Kalka Büyüyorum” isimli sunuma katıldı.

Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’ın da katıldığı etkinlikte, Prof. Dr. Yankı Yazgan tarafından çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı.

“Çocuklar sınırlarını zorlayarak neler öğrenebilir, anne babalık içgüdüleri, cinsiyetçilik gelişim özgürlüğünü ne kadar etkiler”  gibi konu başlıklarının ele alındığı etkinlikte Hanımefendi Beyhan Demirtaş, çocuk büyütmenin çok büyük bir özveri istediğini belirterek anne ve babaların bu konuda gereken bilince sahip olması gerektiğini dile getirdi.  Bu bağlamda gerek gelişim kitapları gerekse kurs ve seminerlerden yararlanılmasının önemine dikkat çeken Hanımefendi Beyhan Demirtaş, bu faydalı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Etkinliğin devamında konuklar merak ettikleri soruları Profesör Yazgan’a ilettiler. Program, Prof. Dr. Yankı Yazgan’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.