DEMİRTAŞ, ESOB'TA AŞURE DAĞITTI...

08.10.2017 - 16:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2251+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, ESOB'TA AŞURE DAĞITTI...

    Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Muharrem ayı nedeniyle  Adana ESOB’ta düzenlenen Geleneksel Aşure Günü etkinliğine katılarak,  esnaf odası başkanları, genel sekreterleri, esnaflar  ve vatandaşlara aşure ikram etti.  Protokol üyelerinin ellerinden aşure alarak afiyetle yiyen esnaflar ile vatandaşlar ve oda başkan ve genel sekreterleri de, esnafa verdiği değer ve nazikane davranışlarından dolayı Vali Demirtaş'a, toplum açısından güzel bir geleneği sürdürdüğü için de Birlik Başkanı Sözütek'e teşekkür ettiler.   Vali Demirtaş ile protokol üyeleri, bina girişindeki aşure dağıtım töreni sonrası Başkan Sözütek'in makamına geçerek burada bulunan konuklar ile bir süre esnaf ve sanatkarlar ile Adana Şehir Hastanesi'ne ulaşım sorunları konusunda sohbet edip, istişarede bulundular.   Vali Demirtaş, etkinlik sonrası oda başkanlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra, Başkan Sözütek ve protokol üyeleri ile esnaflar tarafından sevgi ve saygı gösterileri ile uğurlandı.   Başkan Sözütek de, ülkemizin birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğin sembolü olan Muharrem ayında düzenledikleri Aşure Günü'ne katılımlarından dolayı başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özmansur, ESKK 1.Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Başkanları, Genel Sekreterleri ile personeline ayrı ayrı teşekkür etti. 

 

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Muharrem ayı nedeniyle  Adana ESOB’ta düzenlenen Geleneksel Aşure Günü etkinliğine katılarak,  esnaf odası başkanları, genel sekreterleri, esnaflar  ve vatandaşlara aşure ikram etti.  Protokol üyelerinin ellerinden aşure alarak afiyetle yiyen esnaflar ile vatandaşlar ve oda başkan ve genel sekreterleri de, esnafa verdiği değer ve nazikane davranışlarından dolayı Vali Demirtaş'a, toplum açısından güzel bir geleneği sürdürdüğü için de Birlik Başkanı Sözütek'e teşekkür ettiler.

 

Vali Demirtaş ile protokol üyeleri, bina girişindeki aşure dağıtım töreni sonrası Başkan Sözütek'in makamına geçerek burada bulunan konuklar ile bir süre esnaf ve sanatkarlar ile Adana Şehir Hastanesi'ne ulaşım sorunları konusunda sohbet edip, istişarede bulundular.

 

Vali Demirtaş, etkinlik sonrası oda başkanlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra, Başkan Sözütek ve protokol üyeleri ile esnaflar tarafından sevgi ve saygı gösterileri ile uğurlandı.

 

Başkan Sözütek de, ülkemizin birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğin sembolü olan Muharrem ayında düzenledikleri Aşure Günü'ne katılımlarından dolayı başta Adana Valisi Mahmut Demirtaş olmak üzere Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özmansur, ESKK 1.Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odası Başkanları, Genel Sekreterleri ile personeline ayrı ayrı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.