DEMİRTAŞ, FAALİYET GÖSTEREN FİRMALARI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 19.04.2019 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2358+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, FAALİYET GÖSTEREN FİRMALARI ZİYARET ETTİ

  Kent ekonomisine katkı sağlayan firmaları sıkça ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Demirağlar Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, MakserTeam Vakum Press, Ahşap İşleme Makineleri Anonim Şirketi ile Abdioğlu Plastik ve Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi'ni ziyaret ederek firma yöneticilerinden bilgiler aldı. İncelemeleri kapsamında ilk olarak Demirağlar Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, firma yöneticisi Cumhur Demirağ'a, ekonomik gelişmeye sağladığı desteğin yanı sıra üretim ve istihdama yönelik katkılarına da teşekkür etti. Firmaların Üretim, İstihdam ve İhracat Kapasiteleri Hakkında Bilgiler Aldı Vali Demirtaş, buradaki incelemelerinin ardından yine AOSB'de faaliyet gösteren MakserTeam Vakum Press ve Ahşap İşleme Makineleri Anonim Şirketi'nde incelemelerde bulunarak, yönetim kurulu başkanı Feti Çelik'ten, firmanın üretim, istihdam ve ihracat kapasitesi ile mobilya sektörünün genel durumu hakkında bilgiler aldı. Kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan firmalar ile yatırımcıların her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını ifade eden Vali Demirtaş son olarak Yönetim Kurulu Başkanlığını AOSB Başkanı Bekir Sütcü’nün üstlendiği Abdioğlu Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş’yi ziyaret etti. Firma bünyesinde inşaatı devam eden Maxs Tel Çit Beton Direk İmalat ve Montaj Fabrikası'nda incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, üretim ve istihdama katkı sağlayacak bu yeni yatırımdan dolayı AOSB Başkanı Bekir Sütcü'yü tebrik ederek, yerli ve yabancı iş adamlarına Adana'da yatırım yapma çağrısını yinelerken iş dünyasının tüm mensuplarına başarılar diledi.    

 

Kent ekonomisine katkı sağlayan firmaları sıkça ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Demirağlar Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, MakserTeam Vakum Press, Ahşap İşleme Makineleri Anonim Şirketi ile Abdioğlu Plastik ve Ambalaj Sanayi Anonim Şirketi'ni ziyaret ederek firma yöneticilerinden bilgiler aldı.

İncelemeleri kapsamında ilk olarak Demirağlar Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, firma yöneticisi Cumhur Demirağ'a, ekonomik gelişmeye sağladığı desteğin yanı sıra üretim ve istihdama yönelik katkılarına da teşekkür etti.

Firmaların Üretim, İstihdam ve İhracat Kapasiteleri Hakkında Bilgiler Aldı

Vali Demirtaş, buradaki incelemelerinin ardından yine AOSB'de faaliyet gösteren MakserTeam Vakum Press ve Ahşap İşleme Makineleri Anonim Şirketi'nde incelemelerde bulunarak, yönetim kurulu başkanı Feti Çelik'ten, firmanın üretim, istihdam ve ihracat kapasitesi ile mobilya sektörünün genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan firmalar ile yatırımcıların her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını ifade eden Vali Demirtaş son olarak Yönetim Kurulu Başkanlığını AOSB Başkanı Bekir Sütcü’nün üstlendiği Abdioğlu Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş’yi ziyaret etti.

Firma bünyesinde inşaatı devam eden Maxs Tel Çit Beton Direk İmalat ve Montaj Fabrikası'nda incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, üretim ve istihdama katkı sağlayacak bu yeni yatırımdan dolayı AOSB Başkanı Bekir Sütcü'yü tebrik ederek, yerli ve yabancı iş adamlarına Adana'da yatırım yapma çağrısını yinelerken iş dünyasının tüm mensuplarına başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.