DEMİRTAŞ HAVUTLU SANAYİ ÇARŞISININ İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

GÜNDEM 29.05.2020 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1376+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ HAVUTLU SANAYİ ÇARŞISININ İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Mahmut Demirtaş, Yüreğir ilçesinin Havutlu Mahallesi’nde kurulacak olan Havutlu Sanayi Çarşısının inşaat alanını ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaret sırasında inşaat alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden sanayi sitesinin inşaatında yapılan çalışmalarda gelinen aşama hakkında detaylı bilgiler alan Vali Demirtaş; dört etaptan oluşan, 150 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan, 570 iş yerinin bulunacağı Havutlu Sanayi Çarşısının birinci etabının yüzde yetmiş oranında tamamlandığını belirterek sanayi sitesinin tamamlanıp hizmete açılmasıyla birlikte Adana’nın üretim gücü ve istihdam kapasitesinin de artacağını kaydetti. Projenin bir an evvel tamamlanması için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Vali Demirtaş, yaptığı incelemelerin ardından çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.  

Vali Mahmut Demirtaş, Yüreğir ilçesinin Havutlu Mahallesi’nde kurulacak olan Havutlu Sanayi Çarşısının inşaat alanını ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaret sırasında inşaat alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden sanayi sitesinin inşaatında yapılan çalışmalarda gelinen aşama hakkında detaylı bilgiler alan Vali Demirtaş; dört etaptan oluşan, 150 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan, 570 iş yerinin bulunacağı Havutlu Sanayi Çarşısının birinci etabının yüzde yetmiş oranında tamamlandığını belirterek sanayi sitesinin tamamlanıp hizmete açılmasıyla birlikte Adana’nın üretim gücü ve istihdam kapasitesinin de artacağını kaydetti.

Projenin bir an evvel tamamlanması için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Vali Demirtaş, yaptığı incelemelerin ardından çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.