DEMİRTAŞ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

KÜLTÜR-SANAT 08.06.2017 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2076+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

  Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Şırnak’ın Uludure İlçesi’nde terör örgütü ile mücadele esnasında askeri helikopterin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, için düzenlenen iftar programına katıldı.   Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesindeki babaevinde düzenlenen iftar programına Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.   Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, şehit ailesine Allah’tan sabır dileyerek, devlet ve millet olarak daima yanlarında olduklarını söyledi.  

 

Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Şırnak’ın Uludure İlçesi’nde terör örgütü ile mücadele esnasında askeri helikopterin yüksek gerilim hattına çarpması sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, için düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesindeki babaevinde düzenlenen iftar programına Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, şehit ailesine Allah’tan sabır dileyerek, devlet ve millet olarak daima yanlarında olduklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.