DEMİRTAŞ JANDARMA VE POLİS MEMURLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ

GÜNDEM 22.07.2019 - 13:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2119+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ JANDARMA VE POLİS MEMURLARINI BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ

  Vali Mahmut Demirtaş, kentin trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik üstün gayret ve özveri gösteren Polis Memurları Özden Düzgün ve Gökhan Taşkın ile Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Küçük’ü başarı belgesi ile ödüllendirdi. İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Gazi Demir’in de katıldığı başarı belgesi takdim töreninde bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; yaptıkları başarılı çalışmalar ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamasının teminatı olan tüm güvenlik birimlerinin her türlü takdiri hak ettiğini dile getirerek “Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev ifa eden tüm güvenlik güçlerimize üstün gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmasının ardından Vali Demirtaş, Polis Memurları Özden Düzgün ve Gökhan Taşkın ile Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Küçük’e başarı belgelerini takdim etti.

 

Vali Mahmut Demirtaş, kentin trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik üstün gayret ve özveri gösteren Polis Memurları Özden Düzgün ve Gökhan Taşkın ile Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Küçük’ü başarı belgesi ile ödüllendirdi.

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Gazi Demir’in de katıldığı başarı belgesi takdim töreninde bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; yaptıkları başarılı çalışmalar ile vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamasının teminatı olan tüm güvenlik birimlerinin her türlü takdiri hak ettiğini dile getirerek “Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev ifa eden tüm güvenlik güçlerimize üstün gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Demirtaş, Polis Memurları Özden Düzgün ve Gökhan Taşkın ile Jandarma Kıdemli Başçavuş Ahmet Küçük’e başarı belgelerini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.