DEMİRTAŞ, KAYMAKAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 12.07.2019 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1179+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, KAYMAKAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

  Vali Mahmut Demirtaş, İl Koordinasyon Kurulu 2019 Yılı 3. Dönem Toplantısı’nın ardından ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi. İlçelerin genel durumunun ve gerçekleştirilen kamu hizmetlerinin detaylıca değerlendirildiği toplantıda kaymakamlarla istişarelerde bulunan Vali Demirtaş; Adana’yı tüm ilçeleriyle beraber bir bütün olarak gördüklerini belirterek ilçelerin sahip oldukları potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilebilmesi için iş birliği içinde çalışılması gerektiğini vurguladı. Bağımlılıkla mücadele konusuna da değinen Vali Demirtaş, yıkıcı sonuçlar doğuran bağımlılık probleminin ortadan kaldırılabilmesi için kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları ile el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini ve kaymakamlardan da aynı hassasiyeti beklediğini belirterek “Adana’nın tüm ilçelerinde uyuşturucunun üretim, satış ve kullanım zincirlerinin tümünü mutlak surette kıracağız. Uyuşturucunun çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini karartmasına izin vermeyeceğiz.” dedi. Açıklamasının devamında ilçelerde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarının geldikleri aşamaların yakından takip edilmesinin de önemli olduğunu belirten Vali Demirtaş; vatandaşların huzuru, refahı ve mutluluğu konusunda herkesin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğine inandığını dile getirdi. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerinin tüm ilçelerde anlamına uygun ve en güzel şekilde gerçekleşmesi için gerekli özenin gösterilmesi gerektiğini ifade eden Vali Demirtaş, açıklamasının sonunda kaymakamlara başarılar dilediğini sözlerine ekledi. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve yapılan çeşitli değerlendirmelerle son buldu.  

 

Vali Mahmut Demirtaş, İl Koordinasyon Kurulu 2019 Yılı 3. Dönem Toplantısı’nın ardından ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

İlçelerin genel durumunun ve gerçekleştirilen kamu hizmetlerinin detaylıca değerlendirildiği toplantıda kaymakamlarla istişarelerde bulunan Vali Demirtaş; Adana’yı tüm ilçeleriyle beraber bir bütün olarak gördüklerini belirterek ilçelerin sahip oldukları potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilebilmesi için iş birliği içinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

Bağımlılıkla mücadele konusuna da değinen Vali Demirtaş, yıkıcı sonuçlar doğuran bağımlılık probleminin ortadan kaldırılabilmesi için kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları ile el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini ve kaymakamlardan da aynı hassasiyeti beklediğini belirterek “Adana’nın tüm ilçelerinde uyuşturucunun üretim, satış ve kullanım zincirlerinin tümünü mutlak surette kıracağız. Uyuşturucunun çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini karartmasına izin vermeyeceğiz.” dedi.

Açıklamasının devamında ilçelerde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarının geldikleri aşamaların yakından takip edilmesinin de önemli olduğunu belirten Vali Demirtaş; vatandaşların huzuru, refahı ve mutluluğu konusunda herkesin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğine inandığını dile getirdi.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerinin tüm ilçelerde anlamına uygun ve en güzel şekilde gerçekleşmesi için gerekli özenin gösterilmesi gerektiğini ifade eden Vali Demirtaş, açıklamasının sonunda kaymakamlara başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve yapılan çeşitli değerlendirmelerle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.