DEMİRTAŞ, MEVLİD VE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

GÜNDEM 13.05.2019 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1351+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, MEVLİD VE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

  Vali Mahmut Demirtaş, Hakkari'nin Irak sınırındaki Derecik İlçesi Biz Tepe Üs Bölgesine teröristlerce yapılan havan saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan'ın yedi mevlidi ve iftar programına katıldı. Baba ocağı olan İmamoğlu ilçesinde toprağa verilen Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan için düzenlenen yedi yemeği ve iftar programında Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Abdullah Doğru, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Vali Mahmut Demirtaş,  yedi yemeği ve iftar programında yaptığı konuşmada, vatan ve millet için şehâdete yürüyen tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Vali Demirtaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "VATAN TOPRAKLARINI ve AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARINI ASLA ÇİĞNETMEYECEĞİZ" "Kardeşlerim, malumunuz olduğu üzere şehadet makamı, inancımıza göre peygamberlik makamından sonra gelen en yüce makamdır. Bu coğrafya; vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğrunda can feda eyleyenlerin yurdudur. Hakka yürüyen her bir neferimiz ise aziz vatanımızın ebedi bekçileridir. Kardeşlerim, onlar; ezanlarımız dinmesin, bayrağımız semalarımızda dalgalansın, vatanımıza namahrem göz dikmesin, milletimiz sonsuza kadar var olsun diye kendi canlarından, umutlarından, geleceklerinden, ailelerinden, evlatlarından vazgeçmişlerdir. Bugün bizler onların kahramanlıkları sayesinde bu coğrafyada söz söylüyor; yedi düvele bu toprakların ebedi Türk yurdu olduğunu gösteriyoruz. Buradan bir kez daha ifade etmeliyim ki, gözünü bu topraklara dikenlerle mücadelemiz sonsuza kadar sürecektir. Her bir karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu vatanı ve onların hatıralarını, asla çiğnetmeyeceğiz." "VALİLİĞİMİZİN KAPILARI, ŞEHİT YAKINLARIMIZ ve GAZİLERİMİZE DAİMA AÇIKTIR" Ülkemiz ve milletimiz üzerine oynanmaya çalışılan tüm oyunları bertaraf edecek; istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere birlik ve beraberlikle en güzel cevabı vereceğiz. Bu toprakları bizlere vatan yapanların yakınlarına hizmet etmek; acılarını hafifletmek, yaşamlarını kolaylaştırmak, bizlerin en önemli görevidir. Bu görevimizi layıkıyla yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. O sebeple Valilik makamında günün her saati, kapısı sizlere açık bir kardeşinizin bulunduğunu da hatırınızdan çıkarmayınız. Küçük büyük demeden her sıkıntınızı, her mutluluğunuzu bizimle paylaşmaktan çekinmeyiniz. Devletimizin tüm imkanlarını sizin için seferber edeceğimizi, her daim sizin yanınızda olacağımızı asla unutmayınız. Bu vesileyle şehidimiz Mehmet Erdoğan ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet duygularımı bir  daha ifade ediyor; sizleri saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum." BİRLİK ve BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ Vali Mahmut Demirtaş'ın konuşmasının ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan için düzenlenen yedi yemeği ve iftar programı, duaların  okunmasının ardından birlik ve beraberlik mesajları verilmesiyle son buldu.    

 

Vali Mahmut Demirtaş, Hakkari'nin Irak sınırındaki Derecik İlçesi Biz Tepe Üs Bölgesine teröristlerce yapılan havan saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan'ın yedi mevlidi ve iftar programına katıldı.

Baba ocağı olan İmamoğlu ilçesinde toprağa verilen Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan için düzenlenen yedi yemeği ve iftar programında Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Abdullah Doğru, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş,  yedi yemeği ve iftar programında yaptığı konuşmada, vatan ve millet için şehâdete yürüyen tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Vali Demirtaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"VATAN TOPRAKLARINI ve AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARINI ASLA ÇİĞNETMEYECEĞİZ"

"Kardeşlerim, malumunuz olduğu üzere şehadet makamı, inancımıza göre peygamberlik makamından sonra gelen en yüce makamdır. Bu coğrafya; vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğrunda can feda eyleyenlerin yurdudur. Hakka yürüyen her bir neferimiz ise aziz vatanımızın ebedi bekçileridir.

Kardeşlerim, onlar; ezanlarımız dinmesin, bayrağımız semalarımızda dalgalansın, vatanımıza namahrem göz dikmesin, milletimiz sonsuza kadar var olsun diye kendi canlarından, umutlarından, geleceklerinden, ailelerinden, evlatlarından vazgeçmişlerdir. Bugün bizler onların kahramanlıkları sayesinde bu coğrafyada söz söylüyor; yedi düvele bu toprakların ebedi Türk yurdu olduğunu gösteriyoruz. Buradan bir kez daha ifade etmeliyim ki, gözünü bu topraklara dikenlerle mücadelemiz sonsuza kadar sürecektir. Her bir karışı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu vatanı ve onların hatıralarını, asla çiğnetmeyeceğiz."

"VALİLİĞİMİZİN KAPILARI, ŞEHİT YAKINLARIMIZ ve GAZİLERİMİZE DAİMA AÇIKTIR"

Ülkemiz ve milletimiz üzerine oynanmaya çalışılan tüm oyunları bertaraf edecek; istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere birlik ve beraberlikle en güzel cevabı vereceğiz. Bu toprakları bizlere vatan yapanların yakınlarına hizmet etmek; acılarını hafifletmek, yaşamlarını kolaylaştırmak, bizlerin en önemli görevidir. Bu görevimizi layıkıyla yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. O sebeple Valilik makamında günün her saati, kapısı sizlere açık bir kardeşinizin bulunduğunu da hatırınızdan çıkarmayınız. Küçük büyük demeden her sıkıntınızı, her mutluluğunuzu bizimle paylaşmaktan çekinmeyiniz. Devletimizin tüm imkanlarını sizin için seferber edeceğimizi, her daim sizin yanınızda olacağımızı asla unutmayınız. Bu vesileyle şehidimiz Mehmet Erdoğan ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize minnet duygularımı bir  daha ifade ediyor; sizleri saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum."

BİRLİK ve BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Vali Mahmut Demirtaş'ın konuşmasının ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan için düzenlenen yedi yemeği ve iftar programı, duaların  okunmasının ardından birlik ve beraberlik mesajları verilmesiyle son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.