DEMİRTAŞ, " NİKÂH TURİZMİ" PROJESİ KAPSAMINDA LÜBNAN UYRUKLU ÇİFTİN NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

18.07.2019 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1554+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, " NİKÂH TURİZMİ" PROJESİ KAPSAMINDA LÜBNAN UYRUKLU ÇİFTİN NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Vali Mahmut Demirtaş,     Adana'nın zengin  turizm potansiyelini geliştirmek ve değerlendirmek amacıyla bizzat verdiği talimatla başlatılan "Nikâh Turizmi" projesi kapsamında, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen törende Lübnan uyruklu misafirlerin nikâh şahidi oldu. Ramada Oteli'nde düzenlenen nikâh töreninde, dünya evine girmenin sevincini Adana'da yaşamak isteyen Lübnan vatandaşları Tania  Abou Antoun ve Jaber Alsayed çiftinin nikâh şahitliğini yapan Vali Mahmut Demirtaş, genç çifti tebrik ederek ömürleri boyunca sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeleri temennisinde bulundu. VALİ DEMİRTAŞ, "NİKÂH TURİZMİ, ADANA'NIN TANITIMINA DA KATKI SAĞLAYACAK" Vali Mahmut Demirtaş'ın, Adana'nın tanıtımına önemli katkı sağlamasını amaçladıklarını belirttiği "nikâh turizmi" projesinin geliştirilmesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını vurguladığı nikah töreni, gelin ve damadın yakınları ile davetlilerin genç çifte mutluluklar dilemesiyle sürdü. VALİ DEMİRTAŞ, "YABANCI UYRUKLU MİSAFİRLERİMİZİ ADANA'YA BEKLİYORUZ" Lübnan uyruklu Tania  Abou Antoun ve Jaber Alsayed çiftinin Adana'da düzenlenen nikâh töreni, Vali Mahmut Demirtaş'ın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay'ın şahsında, projede yer alan tüm görevlilere teşekkür edip yabancı uyruklu tüm misafirleri, mutlu günlerini paylaşmak üzere Adana'ya davet etmesiyle son buldu.  

Vali Mahmut Demirtaş,     Adana'nın zengin  turizm potansiyelini geliştirmek ve değerlendirmek amacıyla bizzat verdiği talimatla başlatılan "Nikâh Turizmi" projesi kapsamında, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen törende Lübnan uyruklu misafirlerin nikâh şahidi oldu.

Ramada Oteli'nde düzenlenen nikâh töreninde, dünya evine girmenin sevincini Adana'da yaşamak isteyen Lübnan vatandaşları Tania  Abou Antoun ve Jaber Alsayed çiftinin nikâh şahitliğini yapan Vali Mahmut Demirtaş, genç çifti tebrik ederek ömürleri boyunca sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmeleri temennisinde bulundu.

VALİ DEMİRTAŞ, "NİKÂH TURİZMİ, ADANA'NIN TANITIMINA DA KATKI SAĞLAYACAK"

Vali Mahmut Demirtaş'ın, Adana'nın tanıtımına önemli katkı sağlamasını amaçladıklarını belirttiği "nikâh turizmi" projesinin geliştirilmesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını vurguladığı nikah töreni, gelin ve damadın yakınları ile davetlilerin genç çifte mutluluklar dilemesiyle sürdü.

VALİ DEMİRTAŞ, "YABANCI UYRUKLU MİSAFİRLERİMİZİ ADANA'YA BEKLİYORUZ"

Lübnan uyruklu Tania  Abou Antoun ve Jaber Alsayed çiftinin Adana'da düzenlenen nikâh töreni, Vali Mahmut Demirtaş'ın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay'ın şahsında, projede yer alan tüm görevlilere teşekkür edip yabancı uyruklu tüm misafirleri, mutlu günlerini paylaşmak üzere Adana'ya davet etmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.