DEMİRTAŞ SARIÇAM ZİRAAT ODASI YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 25.07.2019 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1488+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ SARIÇAM ZİRAAT ODASI YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ve beraberindeki heyet ile makam toplantı salonunda bir araya geldi. Sarıçam ilçesindeki tarımsal faaliyetlerin genel durumu, ilçedeki üreticilerin tapu ve muz seralarıyla ilgili talep ve beklentileri hakkında misafirleriyle görüş alışverişinde bulunan Vali Demirtaş, taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli çalışmaların başlatılacağını dile getirdi. Kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür eden Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ise gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından toplantı son buldu.

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ve beraberindeki heyet ile makam toplantı salonunda bir araya geldi.

Sarıçam ilçesindeki tarımsal faaliyetlerin genel durumu, ilçedeki üreticilerin tapu ve muz seralarıyla ilgili talep ve beklentileri hakkında misafirleriyle görüş alışverişinde bulunan Vali Demirtaş, taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli çalışmaların başlatılacağını dile getirdi.

Kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür eden Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ise gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.