DEMİRTAŞ, SERAMİK, YAĞLI BOYA VE EL ÜRÜNLERİ SERGİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

GÜNDEM 20.03.2019 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1385+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, SERAMİK, YAĞLI BOYA VE EL ÜRÜNLERİ SERGİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

  Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Yaşlılar Haftası olması vesilesiyle Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Seramik, Yağlı Boya ve El Ürünleri Sergisi’nin açılış törenine katıldı.   Serginin açılışının yapılmasının ardından yaşlılar ile teker teker ilgilenen hal hatırlarını soran Hanımefendi Beyhan Demirtaş, yaşlılar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı.   Sergiyi gezmesinin ardından Hanımefendi Beyhan Demirtaş; toplumumuzda yaşlılara saygı duymanın çok önemli olduğunu ifade ederek onları daima hatırlamamız ve sık sık ziyaret etmemiz gerektiğini belirtip serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek Yaşlılar Haftasını kutladı.

 

Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Yaşlılar Haftası olması vesilesiyle Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Seramik, Yağlı Boya ve El Ürünleri Sergisi’nin açılış törenine katıldı.

 

Serginin açılışının yapılmasının ardından yaşlılar ile teker teker ilgilenen hal hatırlarını soran Hanımefendi Beyhan Demirtaş, yaşlılar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı.

 

Sergiyi gezmesinin ardından Hanımefendi Beyhan Demirtaş; toplumumuzda yaşlılara saygı duymanın çok önemli olduğunu ifade ederek onları daima hatırlamamız ve sık sık ziyaret etmemiz gerektiğini belirtip serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek Yaşlılar Haftasını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.