DEMİRTAŞ, YAPIMI TAMAMLANAN OKUL BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

GÜNDEM 05.07.2018 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2366+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, YAPIMI TAMAMLANAN OKUL BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

    Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan İlçesi’nde yapımı tamamlanan yeni okul binasında incelemelerde bulundu.   Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’un da bulunduğu incelemelerde yetkililerinden bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, burada bulunan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.   Vali Demirtaş yaptığı açıklamada “Her alanda olduğu gibi, eğitim alanında da kentimizi üst seviyelere çıkarma konusundaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.   Adana’daki derslik açığının giderilmesi konusunda, çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Vali Demirtaş, “Derslik sayılarını arttırarak, yeni başlayacak eğitim öğretim yılında sevgili çocuklarımıza daha modern okullar hazırlıyoruz” diye konuştu.   Vali Demirtaş’ın incelemeleri vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.  

 

 

Vali Mahmut Demirtaş, Seyhan İlçesi’nde yapımı tamamlanan yeni okul binasında incelemelerde bulundu.

 

Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’un da bulunduğu incelemelerde yetkililerinden bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, burada bulunan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

 

Vali Demirtaş yaptığı açıklamada “Her alanda olduğu gibi, eğitim alanında da kentimizi üst seviyelere çıkarma konusundaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Adana’daki derslik açığının giderilmesi konusunda, çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Vali Demirtaş, “Derslik sayılarını arttırarak, yeni başlayacak eğitim öğretim yılında sevgili çocuklarımıza daha modern okullar hazırlıyoruz” diye konuştu.

 

Vali Demirtaş’ın incelemeleri vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.