DENİZ SEKİ ÇEŞME’DE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

26.08.2017 - 08:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1468+ kez okundu.
 

DENİZ SEKİ ÇEŞME’DE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

    Kerki Production, Solfej Organizasyon ve Event 34’un düzenlediği Çeşme konseri ile sahneye çıkacak olan Deniz Seki, 25 Ağustos Cuma günü Çeşme Amfi Tiyatro’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.   Geçtiğimiz hafta Bodrum’da sevenleriyle bir araya gelen ve harika bir konsere imza atan Deniz Seki, şimdi de Çeşme’deki sevenleriyle bir araya geliyor. Başarılı sanatçı,  Çeşme konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkıları dışında sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan da oluşan bir repertuar ile seyircilerinin karşısına çıkacak. ‘Bal Saklıyor’ isimli klibiyle çok beğenilen ve klibinde kendisi için önemli olan, özgürlük, doğa gibi detaylara yer veren Seki, hayranlarına yine unutulmaz anlar yaşatacak.   Sevenlerinin konserlerine yoğun ilgi gösterdiği Deniz Seki, üç yıl aradan sonra çıkardığı ‘Şükür Kavuşturana’ single’ından en yeni şarkılarını da Çeşme konserinde seslendirecek.   25 Ağustos Cuma 21:15 Çeşme Amfi Tiyatro

 

 

Kerki Production, Solfej Organizasyon ve Event 34’un düzenlediği Çeşme konseri ile sahneye çıkacak olan Deniz Seki, 25 Ağustos Cuma günü Çeşme Amfi Tiyatro’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da sevenleriyle bir araya gelen ve harika bir konsere imza atan Deniz Seki, şimdi de Çeşme’deki sevenleriyle bir araya geliyor. Başarılı sanatçı,  Çeşme konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkıları dışında sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan da oluşan bir repertuar ile seyircilerinin karşısına çıkacak. ‘Bal Saklıyor’ isimli klibiyle çok beğenilen ve klibinde kendisi için önemli olan, özgürlük, doğa gibi detaylara yer veren Seki, hayranlarına yine unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Sevenlerinin konserlerine yoğun ilgi gösterdiği Deniz Seki, üç yıl aradan sonra çıkardığı ‘Şükür Kavuşturana’ single’ından en yeni şarkılarını da Çeşme konserinde seslendirecek.

 

25 Ağustos Cuma 21:15 Çeşme Amfi Tiyatro

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.