DenizBank, Bizim Köyün Şarkısı filmi özel gösterimi ile Adanalı çocukların yüzünü güldürdü

28.04.2018 - 08:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1460+ kez okundu.
 

DenizBank, Bizim Köyün Şarkısı filmi özel gösterimi ile Adanalı çocukların yüzünü güldürdü

    DenizBank’ın kültür ve sanatı toplumun geniş kesimleri ile buluşturma misyonu doğrultusunda ana sponsorluğunu üstlendiği, BKM Film yapımcılığında vizyona giren; başrollerinde ilk kez ve sadece çocukların yer aldığı ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin özel gösterimi, 26 Nisan Perşembe günü Adana’da yapıldı. DenizBank, toplumsal sosyal sorumluluk vizyonu kapsamında, kültür ve sanatın her dalını toplum için erişilebilir kılmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Banka bu kapsamda ana sponsorluğunu üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı filminin özel gösterimi ile Adanalı çocukların yüzünü güldürdü. İstanbul’dan Muğla’ya taşınmak zorunda kalan bir baba ve iki çocuğunun köy hayatına alışma sürecini eğlenceli bir dille işleyen ve başrollerinde yalnızca çocukların yer aldığı ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmi Adanalı çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı. 26 Nisan 2018 Perşembe günü Adana’da gerçekleşen gösterime katılım yüksek oldu.   Gösterimde konuşan DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman şunları söyledi; “Çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gören Bizim Köyün Şarkısı filminin özel gösterimini yöremizdeki ilkokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Banka olarak kurulduğumuz günden bu yana kültür ve sanata desteğimizi sürdürüyoruz. İnovatif içeriğiyle sektörde bir ilki temsil eden, çiftçilerimizin hayatını DenizBank bilgi birikimi ve teknoloji yardımıyla kolaylaştıran Deniz’den Toprağa uygulamamızı da anlattığımız  filmin ana sponsorluğunu üstleniyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”  

 

 

DenizBank’ın kültür ve sanatı toplumun geniş kesimleri ile buluşturma misyonu doğrultusunda ana sponsorluğunu üstlendiği, BKM Film yapımcılığında vizyona giren; başrollerinde ilk kez ve sadece çocukların yer aldığı ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filminin özel gösterimi, 26 Nisan Perşembe günü Adana’da yapıldı.

DenizBank, toplumsal sosyal sorumluluk vizyonu kapsamında, kültür ve sanatın her dalını toplum için erişilebilir kılmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Banka bu kapsamda ana sponsorluğunu üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı filminin özel gösterimi ile Adanalı çocukların yüzünü güldürdü.

İstanbul’dan Muğla’ya taşınmak zorunda kalan bir baba ve iki çocuğunun köy hayatına alışma sürecini eğlenceli bir dille işleyen ve başrollerinde yalnızca çocukların yer aldığı ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmi Adanalı çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı. 26 Nisan 2018 Perşembe günü Adana’da gerçekleşen gösterime katılım yüksek oldu.

 

Gösterimde konuşan DenizBank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman şunları söyledi; “Çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gören Bizim Köyün Şarkısı filminin özel gösterimini yöremizdeki ilkokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Banka olarak kurulduğumuz günden bu yana kültür ve sanata desteğimizi sürdürüyoruz. İnovatif içeriğiyle sektörde bir ilki temsil eden, çiftçilerimizin hayatını DenizBank bilgi birikimi ve teknoloji yardımıyla kolaylaştıran Deniz’den Toprağa uygulamamızı da anlattığımız  filmin ana sponsorluğunu üstleniyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.