Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kulüplerarası yüzme şenlikleri başladı

SPOR 04.07.2017 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1491+ kez okundu.
 

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kulüplerarası yüzme şenlikleri başladı

Yarışlara 7 -10 Yaş Arası 41'i Bayan Toplam 94 Sporcu Katıldı   Adana'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, gerçekleştirilen yüzme yarışmalarıyla kutlandı. 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 91'inci yıldönümü Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından 7-10 yaş arası sporcular tarafından coşkulu bir şekilde kutlandı. 100. Yıl Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışmalara Adana  Gençlik ve Spor Kulübü, Kurtuluş Spor Kulübü, Adana Yüzme Spor Kulübü, Adanus Spor Kulübü, Ünsal Firikci Spor Kulübü, Özgür Kulaçlar ile Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nden 41'i bayan toplam 94 sporcu katıldı. Sporcular, kutlamalar kapsamında serbest, sırt, kelebek, kurbağalama ve bayrak branşlarında birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele ettiler. Kategorilerinde ilk 3 dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili  Mustafa Uyanık, Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Hasan Özkanlıer, Eski Milli Yüzücü Gürhan Bencan ve antrenör ile hakemler  verdiler.

Yarışlara 7 -10 Yaş Arası 41'i Bayan Toplam 94 Sporcu Katıldı

 

Adana'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, gerçekleştirilen yüzme yarışmalarıyla kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 91'inci yıldönümü Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından 7-10 yaş arası sporcular tarafından coşkulu bir şekilde kutlandı.

100. Yıl Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışmalara Adana  Gençlik ve Spor Kulübü, Kurtuluş Spor Kulübü, Adana Yüzme Spor Kulübü, Adanus Spor Kulübü, Ünsal Firikci Spor Kulübü, Özgür Kulaçlar ile Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nden 41'i bayan toplam 94 sporcu katıldı.

Sporcular, kutlamalar kapsamında serbest, sırt, kelebek, kurbağalama ve bayrak branşlarında birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele ettiler.

Kategorilerinde ilk 3 dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili  Mustafa Uyanık, Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Hasan Özkanlıer, Eski Milli Yüzücü Gürhan Bencan ve antrenör ile hakemler  verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.