DENİZLİ’DEN BAŞSAVCI YURDAGÜL’E ZİYARET

GÜNDEM 04.08.2019 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2653+ kez okundu.
 

DENİZLİ’DEN BAŞSAVCI YURDAGÜL’E ZİYARET

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, Başsavcı Yurdagül’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırıdan dolayı koltuk değnekleri ile Yurdagül’ün makamına gidebilen Denizli, yerel gazetelerin çalışma koşulları ile ilgili bilgi verdi. Gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığının bilinmesini isteyen Denizli, kamuoyunu aydınlatırken bazı olumsuzluklar da yaşanabildiğine dikkat çekti. 2014-2018 yılları arasında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulunan Yurdagül, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun “2018 Yılı Yaz Kararnamesi” ile Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı. Yaklaşık bir yıldan bu yana Adana’da bulunan Yurdagül, sosyal medyanın yaygınlaşmasından dolayı artık her şehirde özellikle ‘dolandırıcılık’ vakalarına rastlanabildiğini söyledi. Adana Adliyesi’nin her yönden daha iyi duruma gelmesi için çeşitli planlamalar yaptığına vurgu yapan Başsavcı Yurdagül, “3’ü başsavcı vekili 109 cumhuriyet savcımız görev yapıyor. Bize intikal eden şikayet dilekçeleri artık daha çabuk işleme alınıp davalar açılabiliyor. Mahkeme sayısı açısından yeterliyiz. İnsanları tatmin eden kararlar vererek bu durumu sahaya yansıtmak en büyük dileğimiz. Yargıda yapılacak yeni düzenlemelerle iş yükünün de azaltılacağını tahmin ediyoruz.” diye konuştu.

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, Başsavcı Yurdagül’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırıdan dolayı koltuk değnekleri ile Yurdagül’ün makamına gidebilen Denizli, yerel gazetelerin çalışma koşulları ile ilgili bilgi verdi. Gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığının bilinmesini isteyen Denizli, kamuoyunu aydınlatırken bazı olumsuzluklar da yaşanabildiğine dikkat çekti.

2014-2018 yılları arasında Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulunan Yurdagül, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun “2018 Yılı Yaz Kararnamesi” ile Adana Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı. Yaklaşık bir yıldan bu yana Adana’da bulunan Yurdagül, sosyal medyanın yaygınlaşmasından dolayı artık her şehirde özellikle ‘dolandırıcılık’ vakalarına rastlanabildiğini söyledi.

Adana Adliyesi’nin her yönden daha iyi duruma gelmesi için çeşitli planlamalar yaptığına vurgu yapan Başsavcı Yurdagül, “3’ü başsavcı vekili 109 cumhuriyet savcımız görev yapıyor. Bize intikal eden şikayet dilekçeleri artık daha çabuk işleme alınıp davalar açılabiliyor. Mahkeme sayısı açısından yeterliyiz. İnsanları tatmin eden kararlar vererek bu durumu sahaya yansıtmak en büyük dileğimiz. Yargıda yapılacak yeni düzenlemelerle iş yükünün de azaltılacağını tahmin ediyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.