Dermaceutic’den Arındırıcı Temizlik “Advanced Cleanser’’

SAĞLIK-YAŞAM 03.03.2018 - 07:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1913+ kez okundu.
 

Dermaceutic’den Arındırıcı Temizlik “Advanced Cleanser’’

                                    Gün boyu çevresel faktörler, makyaj malzemeleri ile kirlenen ve gözenekleri tıkanan cildin derinlemesine temizlenmesi için Fransız Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği Arındırıcı Yüz Temizleme Köpüğü Advanced Cleanser, en hassas ciltler için bile mükemmel kullanım sağlıyor.   Makyaj kalıntılarını ve fazla sebumu etkin bir biçimde temizleyerek cilde temiz, ferah ve nemli bir his veren, hassas ciltler için de son derece uygun arındırıcı yüz temizleme köpüğü Dermaceutic Advanced Cleanser, üstün temizlik, yoğun makyaj temizleme, optimum dozda yüksek performanslı arındırıcı ajanlar ile dikkat çekiyor. Dermaceutic Advanced Cleanser, içeriğindeki dehidrasyonu önleyici Ksilitol ile nem düzeyini destekliyor ve kontrol ediyor. Ciltte mikro ferahlama sağlıyor. Cildi mükemmel şekilde nemlendirirken cildi aşındırıcı dış etkilere karşı pürüzsüz hale getiriyor. Formülünde yer alan anti-seboreik etken madde çinko, anti-mikrobiyal aktivite özelliğiyle sebum üretimini düzenliyor, cilde berraklığını ve dengesini yeniden kazandırıyor. Dermaceutic Advanced Cleanser’in içeriğinde öne çıkan; cilde yumuşaklığını yeniden kazandıran üre ve nem tutucu gliserin ise ciltte nemlendirici ve koruyucu bir tabaka sağlayarak cilt yüzeyindeki pullanmayı temizliyor, cildi nemlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Türkiye’de SELTEK Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen Dermaceutic Advanced Cleanser tüm seçkin eczanelerde satışa sunuluyor.   Dermaceutic Advanced Cleanser, 171 TL  

                                   

Gün boyu çevresel faktörler, makyaj malzemeleri ile kirlenen ve gözenekleri tıkanan cildin derinlemesine temizlenmesi için Fransız Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği Arındırıcı Yüz Temizleme Köpüğü Advanced Cleanser, en hassas ciltler için bile mükemmel kullanım sağlıyor.

 

Makyaj kalıntılarını ve fazla sebumu etkin bir biçimde temizleyerek cilde temiz, ferah ve nemli bir his veren, hassas ciltler için de son derece uygun arındırıcı yüz temizleme köpüğü Dermaceutic Advanced Cleanser, üstün temizlik, yoğun makyaj temizleme, optimum dozda yüksek performanslı arındırıcı ajanlar ile dikkat çekiyor.

Dermaceutic Advanced Cleanser, içeriğindeki dehidrasyonu önleyici Ksilitol ile nem düzeyini destekliyor ve kontrol ediyor. Ciltte mikro ferahlama sağlıyor. Cildi mükemmel şekilde nemlendirirken cildi aşındırıcı dış etkilere karşı pürüzsüz hale getiriyor. Formülünde yer alan anti-seboreik etken madde çinko, anti-mikrobiyal aktivite özelliğiyle sebum üretimini düzenliyor, cilde berraklığını ve dengesini yeniden kazandırıyor. Dermaceutic Advanced Cleanser’in içeriğinde öne çıkan; cilde yumuşaklığını yeniden kazandıran üre ve nem tutucu gliserin ise ciltte nemlendirici ve koruyucu bir tabaka sağlayarak cilt yüzeyindeki pullanmayı temizliyor, cildi nemlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.

Türkiye’de SELTEK Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen Dermaceutic Advanced Cleanser tüm seçkin eczanelerde satışa sunuluyor.

 

Dermaceutic Advanced Cleanser, 171 TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.