DERYA KUZULARI görücüye çıkıyor

GÜNDEM 15.09.2020 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1593+ kez okundu.
 

DERYA KUZULARI görücüye çıkıyor

    Sağlığa olan inanılmaz katkıları bilinen deniz mahsulleri, av yasaklarının sona ermesiyle birlikte balıkçı pazarlarında görücüye çıkmaya başladı. Bağışıklık sistemini güçlendirmesinden cildin güzelleşmesine, kalp ve damar hastalıklarını önlemesinden depresyonu azaltmasına faydalarını bilinen balık yemek için Balıkçılar Pazarı esnafı sizi bekliyor. Sahil ilçeleri Karataş ve Yumurtalık’la Akdeniz’in önemli balık merkezlerinden biri de olan Adana, nedense bu özelliğini bir türlü kullanamıyor. Akdeniz’den gerçi hamsi çıkmıyor ancak, en güzel kefal, çupra ve levrekler bu denizden sofralara gidiyor. Balık mevsiminin başladığını söyleyen balıkçılar pazarı esnafı, vatandaşların tavuk fiyatına balık tüketebileceğini söylüyor. Özellikle omega yağları açısından zengin olduğu bilinen balığın, gerek ızgarası gerekse kızartmasını yemenin tam havası olduğu belirtiliyor. Çobanlar Balıkçılık’tan Abdulhalim Çoban, balık fiyatlarının son derece uygun olduğunu belirterek, ancak bazı deniz ürünlerinde tekelleşme yaşandığını söylüyor. Çoban, 1 kasası 6 kilo gelen palamutun nakliyesi ile birlikte 220 liraya kendilerine mal olduğunu anlatıyor. Elmas Balıkçılık’tan Orhan Acar ise yeni deniz ürünlerinin bu haftadan itibaren tezgahlarda yerini alacağını belirterek, “Akdeniz’in en iyi balıklarını yemek için herkesi balıkçılar pazarına bekliyoruz” diyor. İşte balık fiyatları: Çupra 20- 30 TL Levrek 35-40 TL Sardalya 10 TL Kefal 20 TL Mercan 30 TL

 

 

Sağlığa olan inanılmaz katkıları bilinen deniz mahsulleri, av yasaklarının sona ermesiyle birlikte balıkçı pazarlarında görücüye çıkmaya başladı. Bağışıklık sistemini güçlendirmesinden cildin güzelleşmesine, kalp ve damar hastalıklarını önlemesinden depresyonu azaltmasına faydalarını bilinen balık yemek için Balıkçılar Pazarı esnafı sizi bekliyor.

Sahil ilçeleri Karataş ve Yumurtalık’la Akdeniz’in önemli balık merkezlerinden biri de olan Adana, nedense bu özelliğini bir türlü kullanamıyor. Akdeniz’den gerçi hamsi çıkmıyor ancak, en güzel kefal, çupra ve levrekler bu denizden sofralara gidiyor.

Balık mevsiminin başladığını söyleyen balıkçılar pazarı esnafı, vatandaşların tavuk fiyatına balık tüketebileceğini söylüyor. Özellikle omega yağları açısından zengin olduğu bilinen balığın, gerek ızgarası gerekse kızartmasını yemenin tam havası olduğu belirtiliyor.

Çobanlar Balıkçılık’tan Abdulhalim Çoban, balık fiyatlarının son derece uygun olduğunu belirterek, ancak bazı deniz ürünlerinde tekelleşme yaşandığını söylüyor. Çoban, 1 kasası 6 kilo gelen palamutun nakliyesi ile birlikte 220 liraya kendilerine mal olduğunu anlatıyor.

Elmas Balıkçılık’tan Orhan Acar ise yeni deniz ürünlerinin bu haftadan itibaren tezgahlarda yerini alacağını belirterek, “Akdeniz’in en iyi balıklarını yemek için herkesi balıkçılar pazarına bekliyoruz” diyor.

İşte balık fiyatları:

Çupra 20- 30 TL

Levrek 35-40 TL

Sardalya 10 TL

Kefal 20 TL

Mercan 30 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.