DETAYLAR

15.12.2019 - 16:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2247+ kez okundu.
 

DETAYLAR

İşkadını Armağan Atadağ'dan dikkat çekici sergi:
  İşkadını Armağan Atadağ'ın kirpi oku ile döküm rölyef çalışmalarından oluşan "Detaylar" adlı sergisi ilgi görüyor. Ceyhan Kültür Merkezi'nde açılan sergiyi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın annesi Hatice Aydar, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı İlker Önük'ün eşi Melike Önük, ünlü tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün de gezdi. Armağan Atadağ, Aşk ve Komedi oyunu için Ceyhan'a gelen tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün'e bir eserini de hediye etti. Armağan Atadağ'ın sergisine Neşem Karacanlı destek verdi. Atadağ, eserlerinin sergilendiği Ceyhan Kültür Merkezi Başkanı Onur Güleçyüz'e eserlerin sergilenmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.
İşkadını Armağan Atadağ'dan dikkat çekici sergi:

 

İşkadını Armağan Atadağ'ın kirpi oku ile döküm rölyef çalışmalarından oluşan "Detaylar" adlı sergisi ilgi görüyor.

Ceyhan Kültür Merkezi'nde açılan sergiyi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın annesi Hatice Aydar, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı İlker Önük'ün eşi Melike Önük, ünlü tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün de gezdi. Armağan Atadağ, Aşk ve Komedi oyunu için Ceyhan'a gelen tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün'e bir eserini de hediye etti. Armağan Atadağ'ın sergisine Neşem Karacanlı destek verdi. Atadağ, eserlerinin sergilendiği Ceyhan Kültür Merkezi Başkanı Onur Güleçyüz'e eserlerin sergilenmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.