Dev derbi TV satışlarını katladı!

SPOR 21.10.2017 - 08:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1541+ kez okundu.
 

Dev derbi TV satışlarını katladı!

    Nefesler tutuldu, dev derbiye geri sayım başladı… Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşmasının heyecanı televizyon satışlarına da yansıdı. Teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’un Kurucu Ortağı Nurettin Erzen’e göre satışlar geçen haftaya oranla yüzde 58 artarken, en çok rağbeti 4K ve Full HD televizyon modelleri gördü.   Her ne kadar akıllı telefon ekranlarından kafamızı pek de kaldırmadığımız bir çağda yaşasak da, geçen yüzyıldan bu yana vazgeçemediğimiz hatta vazgeçmeye de hiç niyetimizin olmadığı bir ekran daha var. Sıkı takip ettiğimiz dizileri, belgeselleri, haber programlarını ve özellikle spor müsabakalarını sunduğu büyük inç’li boyutlarla taçlandıran televizyon olmazsa olmazlarımızdan. Öyle ki önemli maçlardan önceki heyecan televizyon satışlarını ciddi bir şekilde etkiliyor.   Tüm Türkiye’nin Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendiği şu günlerde teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’un Kurucu Ortağı Nurettin Erzen, televizyon satışlarında geçen haftaya oranla yüzde 58’i bulan bir artışın söz konusu olduğunu belirtiyor.   Fiyatları 500 TL’den 30 bin TL’ye kadar geniş bir skalada ilerleyen televizyon satışlarının geride kalan haftada yüzde 20 civarında olduğunu kaydeden Erzen, “Özellikle 4K ile Full HD televizyon modelleri bu hafta yoğun talep gördü. Bunu, desteklediği takımın maçını tribünden izliyormuşçasına net bir görüntü elde etmek isteyen müşterilerimize bağlıyoruz. Fiyat bazlı kampanyalarımızın da bu artışı desteklediğini düşünüyoruz. Derbi keyfini evinde yaşamak isteyenler için Vestel 49UB8300 49" 4K Ultra HD Dahili Uydu Alıcılı Smart Led TV’yi 2 bin 499 TL yerine 2 bin 29 TL’ye, Axen 43" Ilgaz Full HD Uydulu Smart Led TV’yi ise bin 599 TL yerine bin 149 TL’den satışa sunuyoruz. ” dedi.  

 

 

Nefesler tutuldu, dev derbiye geri sayım başladı… Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşmasının heyecanı televizyon satışlarına da yansıdı. Teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’un Kurucu Ortağı Nurettin Erzen’e göre satışlar geçen haftaya oranla yüzde 58 artarken, en çok rağbeti 4K ve Full HD televizyon modelleri gördü.

 

Her ne kadar akıllı telefon ekranlarından kafamızı pek de kaldırmadığımız bir çağda yaşasak da, geçen yüzyıldan bu yana vazgeçemediğimiz hatta vazgeçmeye de hiç niyetimizin olmadığı bir ekran daha var. Sıkı takip ettiğimiz dizileri, belgeselleri, haber programlarını ve özellikle spor müsabakalarını sunduğu büyük inç’li boyutlarla taçlandıran televizyon olmazsa olmazlarımızdan. Öyle ki önemli maçlardan önceki heyecan televizyon satışlarını ciddi bir şekilde etkiliyor.

 

Tüm Türkiye’nin Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendiği şu günlerde teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’un Kurucu Ortağı Nurettin Erzen, televizyon satışlarında geçen haftaya oranla yüzde 58’i bulan bir artışın söz konusu olduğunu belirtiyor.

 

Fiyatları 500 TL’den 30 bin TL’ye kadar geniş bir skalada ilerleyen televizyon satışlarının geride kalan haftada yüzde 20 civarında olduğunu kaydeden Erzen, “Özellikle 4K ile Full HD televizyon modelleri bu hafta yoğun talep gördü. Bunu, desteklediği takımın maçını tribünden izliyormuşçasına net bir görüntü elde etmek isteyen müşterilerimize bağlıyoruz. Fiyat bazlı kampanyalarımızın da bu artışı desteklediğini düşünüyoruz. Derbi keyfini evinde yaşamak isteyenler için Vestel 49UB8300 49" 4K Ultra HD Dahili Uydu Alıcılı Smart Led TV’yi 2 bin 499 TL yerine 2 bin 29 TL’ye, Axen 43" Ilgaz Full HD Uydulu Smart Led TV’yi ise bin 599 TL yerine bin 149 TL’den satışa sunuyoruz. ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.