Dev şirketin CEO'su duyurdu!

EKONOMİ 06.04.2020 - 10:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2581+ kez okundu.
 

Dev şirketin CEO'su duyurdu!

Telefonlar ve bilgisayarlar için en tanınmış Apple, şimdi tıbbi çalışanlar için yüz siperleri yapmak için adım attı. Elektronik firmalarından otomobil üreticilerine kadar şirketler, dünyanın dört bir yanındaki hastaneler için hayati tıbbi ekipman ve malzemeler üretmeye yardımcı olmak amacıyla üretimi değiştiriyor. Apple da onlardan biri.  Apple CEO'su Tim Cook Pazar günü tasarladığını ve şimdi koruyucu giysiler ürettiğini tweetledi. Teknoloji devi, haftada bir milyondan fazla kalkan yapmayı planlıyor, bu önce ABD sağlık çalışanlarına gönderilecek ve daha sonra küresel olarak dağıtılacak. Ayrıca, virüsün yayılmasını önlemek için dünya çapında bağışladığı 20 milyon yüz maskesini de tedarik etti.

Telefonlar ve bilgisayarlar için en tanınmış Apple, şimdi tıbbi çalışanlar için yüz siperleri yapmak için adım attı.

Elektronik firmalarından otomobil üreticilerine kadar şirketler, dünyanın dört bir yanındaki hastaneler için hayati tıbbi ekipman ve malzemeler üretmeye yardımcı olmak amacıyla üretimi değiştiriyor. Apple da onlardan biri. 

Apple CEO'su Tim Cook Pazar günü tasarladığını ve şimdi koruyucu giysiler ürettiğini tweetledi.

Teknoloji devi, haftada bir milyondan fazla kalkan yapmayı planlıyor, bu önce ABD sağlık çalışanlarına gönderilecek ve daha sonra küresel olarak dağıtılacak.

Ayrıca, virüsün yayılmasını önlemek için dünya çapında bağışladığı 20 milyon yüz maskesini de tedarik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.